UA
 

25 років надійного захисту від RuukkiРеклама

Корреспондент.biz,  14 ноября 2022, 10:00
0
103
25 років надійного захисту від Ruukki
Фото: Надане рекламодавцем

Справжня європейська якість – гарантія надійності та відповідальність за кожен продукт – від цвяха до покрівлі.

Одним із символів європейських стандартів в Україні ось уже 25 років є бренд Ruukki. Родом із холодної Фінляндії, компанія Ruukki у 1997 році обрала Україну надійним партнером як ринку збуту своєї продукції, так і виробника. І ось вже 25 років в Україні, на заводі під Києвом, в с.Копилів, виробляється справжня фінська металочерепиця найвищої європейської якості.

За чверть століття компанія жодного разу не змінила високих стандартів, принципів роботи з клієнтами та прогресивного технологічного реагування на потреби ринку. Ruukki сьогодні це синонім слову «покрівля» чи «металочерепиця». Перевірена, надійна, довговічна та з великими можливостями вибору форми та відтінків. Фіни, як ніхто в Європі, розуміють важливість надійного покрівельного матеріалу в холодну пору.

Безумовно, за 25 років продукція компанії змінювалася – відповідно до запитів часу, дизайну, трендів як у приватному будівництві, так і в промисловій забудові. При цьому незмінними залишалися міжнародні стандарти якості: ISO 9001:2015 та 19011:2011 та ДСТУ 8802:2018. Так, на вітчизняному заводі під Києвом використовується лише оригінальна оцинкована сталь концерну SSAB та європейське обладнання, яке налаштоване на оригінальні технічні специфікації. Бренд Ruukki вірний собі у деталях.

За 25 років в Україні зросло не одне покоління споживачів, котрі розуміють, що альтернативи фінській металочерепиці Ruukki на вітчизняному ринку майже немає. Насамперед, це надійна сталь з міцним шаром цинку, яка не схильна до корозії, покрита спеціальними полімерними матеріалами найвищої проби. Ruukki - це дахи практично у всіх областях України незалежно від відстані, безпеку продукту при транспортуванні гарантує спеціальна технологія пакування. Захист від підробок завдяки лазерному маркуванню ставить продукцію Ruukki на перше місце у різноманітності покрівельних матеріалів та забезпечує впевненість споживача в оригінальності продукту.

Кожен регіон України є унікальним своїми архітектурними традиціями. Так, якщо на Заході це суворіша європейська архітектура з темними відтінками покрівлі, то центр прагне барокових мотивів нейтральних відтінків, а південь – м'яких овальних форм і світлих тонів покрівлі. Можливості Ruukki дозволяють задовольнити запити кожного архітектора чи будівельника. Багата кольорова гама та різноманітні варіанти профілю дозволяють втілити інноваційні дизайнерські та архітектурні рішення. Особливо це популярно у приватній та комерційній (готельні комплекси, клубні ЖК і т.д.) забудові.

З усіх переваг металочерепиці головним показником є перевірка реальними випробуваннями та часом. І тут Ruukki ось уже 25 років становить еталонний результат. Поривчастий вітер, дощ, град та сніг – характерні явища для нашої країни. Шар цинку завтовшки 275 г/м2 гарантує надійний захист покрівлі від природних катаклізмів. Офіційна гарантія на металочерепицю Ruukki максимальна на ринку – до 50 років.

За 25 років існування заводу в Україні та присутності на ринку Ruukki зарекомендував себе як надійний партнер, політика компанії заснована на індивідуальному підході до кожного клієнта, незалежно від обсягів –  це покрівля для приватного будинку чи виробничого комплексу. Увага до потреб та завдань споживача, якість найвищого ґатунку, відповідальність за виконання домовленостей – починаючи від виробництва продукції та закінчуючи гарантійним обслуговуванням – принципи бізнесу Ruukki.

 

Ruukki - це не просто листи металочерепиці та різні профілі, це покрівельний комплект – планки для покрівлі, водостічна система та елементи безпеки - все для покрівлі з одних рук, що особливо цінують українські споживачі.

Принципи бізнесу та високопрофесійний колектив працівників Ruukki – це основа того, що за 25 років свого існування Ruukki стали еталоном «даху» нашої країни та гідно пройшли випробування часом.

ТЕГИ: домкрыша
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...