UA
 

ASUS представляє два найкращі ноутбуки для навчанняРеклама

Корреспондент.biz,  17 августа 2023, 19:40
0
502
ASUS представляє два найкращі ноутбуки для навчання
Фото: надане рекламодавцем

Важко уявити собі сучасний навчальний процес без ноутбука. Компанія ASUS пропонує два ноутбуки, які чудово підходять для навчання, являючи собою ідеальне поєднання функціональності та стилю.

 

ASUS Vivobook S 15 OLED ‒ створений, щоб виділятися

Завдяки легкому і тонкому корпусу Vivobook S 15 OLED (K5504) з діагоналлю 15,6 дюйма ідеально доповнить активне життя свого господаря. Він звертає на себе увагу завдяки оригінальному дизайну з рельєфною плашкою на металевій кришці та помаранчевою клавішею ESC. Доступний ноутбук у чотирьох кольорах: чорний (Midnight Black), білий (Cream White), сріблястий (Cool Silver) і синій (Solar Blue).

 

Та вирізняє його з-поміж інших не лише стильний дизайн, а й потужність "начинки". Vivobook S 15 OLED оснащений процесором Intel Core 13-го покоління H-серії, акумулятором ємністю 70 Вт·год, якого вистачить на цілий день автономної роботи, а також всіма необхідними портами: Thunderbolt 4 (USB-C) з можливістю заряджання, комбінований аудіороз’єм для виведення звуку, два порти USB Type-A, HDMI 1.4. До речі, технологія швидкого заряджання дозволить відновити 60% заряду лише за 49 хвилин.

Ще один важливий нюанс: вам не доведеться хвилюватися про ризики перегріву: завдяки системі охолодження ASUS IceCool і вдосконаленим тепловим трубкам тепло ефективно розсіюється, забезпечуючи стабільну температуру навіть під час активного користування.

Виняткову якість зображення гарантує OLED-дисплей ноутбука. Окрім неймовірних кольорів, OLED-технологія дозволяє отримати широкі кути огляду, що особливо зручно під час спільного перегляду відео та презентацій. А завдяки низькому рівню випромінювання синього світла дисплей забезпечує максимальний комфорт для очей.

Vivobook S 15 OLED сертифікований згідно з програмою Intel Evo та відповідає вимогам військово-промислового стандарту США MIL-STD-810H, що підтверджує його міцність і надійність.

Виробник подбав і про здоров’я користувачів: спеціальне покриття Antimicrobial Guard пригнічує ріст бактерій на 99% впродовж трьох років.

Елегантний і потужний Vivobook 16

Усе, що потрібно для продуктивної роботи та навчання, зібрано в сучасному ноутбуку Vivobook 16 (X1605). Його видатний 16-дюймовий дисплей має роздільну здатність WUXGA+ (1920x1200), а потужна конфігурація дозволяє легко і з задоволенням працювати над будь-якими завданнями: від створення презентацій до складних обчислень і навіть роботи з декількома програмами в багатозадачному режимі. Адже ноутбук має процесор Intel Core, до 16 гігабайт оперативної пам’яті, SSD місткістю до одного терабайта.

 

Елегантний корпус Vivobook 16 пропонується у двох класичних кольорах ‒ чорному (Indie Black) та сріблястому (Transparent Silver). І хоча діагональ лептопа становить 16 дюймів, завдяки тонким екранним рамкам він є доволі компактним і легко вміщається в рюкзак чи сумку.

Ергономіка ноутбука також на висоті: спеціальний шарнір дозволяє розкривати екран на кут до 180°, клавіатура ErgoSense забезпечує максимальний комфорт і точність, а механічна шторка вебкамери гарантує додаткову конфіденційність. Ця модель також має антибактеріальний захист поверхонь, що запобігає розповсюдженню бактерій.

Vivobook 16 оснащений акумулятором високої ємності (до 70 Вт⋅год), який забезпечує автономну роботу впродовж тривалого часу, навіть якщо поруч немає розетки.

Для підключення пристроїв ноутбук обладнаний повним набором інтерфейсів, зокрема портом USB-C та трьома портами USB Type-A. Також через відеовихід HDMI можна під'єднати зовнішні монітори або проєктори.

Придбати ці та інші моделі ноутбуків можна в широкій мережі партнерів компанії, а також в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна. Онлайн-магазин пропонує зручний і швидкий спосіб купівлі офіційної продукції компанії з фірмовою гарантією, якісне обслуговування, покриття всієї України (окрім тимчасово окупованих територій), швидку доставку.

ТЕГИ: ASUSноутбуки
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...