UA
 

GGBET закупили реб-прилади для 93 бригади ЗСУРеклама

Корреспондент.biz,  14 марта 2024, 14:40
0
1531
GGBET закупили реб-прилади для 93 бригади ЗСУ
Фото: надане рекламодавцем

Ліцензійний букмекер GGBET закупив сучасне військове обладнання для 93 окремої механізованої бригади Холодний Яр. 14 березня компанія повідомила про передачу двох станції радіоелектронної боротьби на суму понад 1 млн грн.

 

Зокрема, компанія передала тактичний комплекс засобів радіоперешкод баражуючим боєприпасам “Захист АЛ”, який здатний нейтралізувати дію дронів-камікадзе “Ланцет”. А також — станцію РЕБ “Захист АФ”, яка допомагає ефективно боротися з ворожими FPV-дронами на великій відстані.

"Сьогодні РЕБ-станції є одними з тих надважливих елементів, які фактично рятують життя українських захисників. Передані прилади допоможуть створити ефективну протидію ворожим дронам й забезпечити чисте небо для підрозділів ЗСУ. Особливо важливо, що дані станції вироблені в Україні, що дозволяє нам не залежати від допомоги  партнерів й розвивати власний промисловий воєнний потенціал”, — підкреслив Дмитро Вошкарін, СЕО GGBET.

93 окрема механізована бригада є ефективною частиною в складі ЗСУ. Повномасштабне вторгнення бригада зустріла на Сумщині, де знищила велику кількість ворогів. Далі підрозділ брав активну участь в оборонній операції на Бахмутському напрямку, де перебуває й досі.

 
 
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГГБЕТ»
Україна, 02002, м. Київ, вул. Євгена Сверстюка, буд. 17, офіс. 601
РІШЕННЯ ПРО ВИДАЧУ ЛІЦЕНЗІЇ № 128,129 від 08.08.2023
Ліцензія на організацію та проведення азартних ігор казино в мережі Інтеренет, видана Комісією з регулювання азартних ігор і лотерей, від 23.08.23 р., строк дії 5 років.
 
Азартні ігри для тих, кому немає 21 року, заборонені законами України.
 
ТЕГИ: помощьазартные игрыдопомогаЗСУ
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...