UA
 

Партнерська програма з CLAASРеклама

Корреспондент.biz,  2 декабря 2015, 12:50
2
556
Партнерська програма з CLAAS

Райффайзен Банк Аваль спільно з компанією CLAAS запропонували спеціальну програму фінансування для придбання сільгосптехніки. Цей новий проект базується на успішному досвіді попередньої співпраці.

Згідно з умовами програми, техніку можна придбати у офіційних дилерів CLAAS в Україні у кредит за пільговими відсотковими ставками (від 15,3% у гривні), строком до 5 років та авансовим внеском від 20%.

Перелік офіційних дилерів, що беруть участь у програмі:

• ТОВ «Агротехсоюз»
• ТОВ «Ерідон Тех»
• Компанія КОНКОРД-ГЕЙ
• ТОВ «Технік Машінес Інтернешенел»
• ТОВ «Приват Лізинг»
• ТОВ «Компанія ЛАН»

Цей новий проект базується на успішному досвіді попередньої співпраці дилерів CLAAS і провідного українського банку в аграрній галузі та має на меті збільшити обсяг надання зручних умов фінансування для придбання клієнтами продуктів CLAAS.

Claas

Німецька компанія CLAAS є всесвітньовідомим виробником сільськогосподарської техніки. Компанія, заснована понад 100 років тому, сьогодні має 12 підприємств по усьому світі, 9 з них – виробничі підприємства. CLAAS виробляє зернозбиральні та кормозбиральні комбайни, трактори різної потужності, кормозбиральну причіпну техніку, прес-підбирачі та телескопічні навантажувачі. Загалом у групі компаній CLAAS зайнято 11 тис. працівників. В Україні CLAAS працює з 1992 року через дилерську мережу. За цей час до України завезено понад 8 тисяч одиниць самохідної техніки цього виробника. Сайт компанії: www.claas.ua

Райффайзен Банк Аваль

Райффайзен Банк Аваль завжди активно співпрацює з агропромисловим комплексом. Фінансування і підтримка аграріїв, надання їм комплексних рішень є одним із пріоритетних напрямків його роботи. Цього року Райффайзен Банк Аваль знову було визнано улюбленим банком українських аграріїв у межах соціологічного опитування 1500 представників АПК, проведеного Українським клубом аграрного бізнесу та Київським міжнародним контрактовим ярмарком. Сайт компанії: www.aval.ua

ТЕГИ: банк
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...