UA
 

Футболісти команди "Карпати" виступають проти насильства

20 мая 2011, 07:42
0
5
Футболісти команди  Карпати  виступають проти насильства

Футбольний клуб "Карпати" спільно з проектом Європейського Союзу "Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент" розпочали зйомки фото календаря на 2012 рік проти домашнього насильства.

19 травня у Львові на стадіоні "Україна" футбольний клуб "Карпати" спільно з проектом Європейського Союзу "Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент" розпочали зйомки  фото календаря на 2012 рік проти домашнього насильства.

"Провідні гравці клубу на чолі з капітаном команди Ігорем Худоб’яком візьмуть участь у зйомці календаря, щоб звернутися до вболівальників з посланням "Я за чесну гру як на полі, так і ставленні до близьких людей". Кожна сторінка календаря буде показувати красу спорту та містити особисте звернення футболіста, а також цікаві факти з історії футболу щодо чесної гри", - пояснює керівник Інформаційного центру ФК "Карпати" Данило Нікуленко.  

Тема календарю надзвичайно актуальна особливо протягом  2012 року, коли в Україні буде проводитись чемпіонат Євро.  Статистика свідчить, що саме після футбольних ігор значно підвищується   рівень домашнього насильства, засмучені вболівальники повертаються додому та вимощують свої невдачі на близьких. Наш клуб хоче своїм прикладом показати вболівальникам, що сила та агресія недопустимі у сім’ї.

Календар буде випущено у листопаді цього року. 5 000 примірників календаря буде розповсюджено серед вболівальників клубу, а також буде створено онлайн версію календаря.

"44 % українців стикались у своєму житті з насильством у сім’ї, а близько 1000 жінок в Україні гине від домашнього насильства щороку. Проект Європейського Союзу щодо захисту прав жінок та дітей в Україні запросив до співпраці клуб "Карпати", як команду з найсильнішою фанатською підтримкою. Це допоможе розповсюдити усі календарі, а поряд з ними і послання, що агресія справжнього чоловіка можлива у грі, а не дома", прокоментувала Анастасія Троцька, прес-секретар проекту ЄС "Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент".
 
"Після гри я відчуваю підйом та азарт, вся агресія залишається на полі", говорить Ігор Худоб’як, капітан команди "Карпати "під час участі у фотозйомці, "адже вагома перемога – коли вона здобута в чесній грі, теж саме можна сказати і про життя". 

За додатковою  інформацією, будь ласка, звертайтесь до Анастасії Троцької, прес-секретаря проекту ЄС, +38 095 139 93 52, [email protected]

або до Данила Нікуленко, керівника Інформаційного центру ФК "Карпати", +38 067 672 54 48, [email protected] .

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...