UA
 

В десятці найкращих

2 июня 2008, 13:46
0
3

Компанія ЗАТ «Житомирські ласощі» посіла шосте місце у групі «Кондитерська промисловість» в рейтинзі найінноваційніших компаній в квітні 2008 року.

Рейтингове дослідження "Гвардія новаторів" щорічно проводиться Всеукраїнським Рейтинговим Агентством за підтримки Видавничого дому "Галицькі контракти".

 

Мета проекту – визначення ефективності діяльності 100 провідних українських компаній в основних сферах виробництва. Підводячи підсумки експерти враховували  велику кількість чинників: оснащеність сучасним ресурсо- та енергозберігаючим устаткуванням, упровадження систем стандартів якості, дотримання екологічних вимог до виробництва та продукції, активність у сфері досліджень і розробок, фінансові показники підприємств.

 

Високі результати підприємства в рейтингу досягнуті завдяки модернізації виробничих потужностей, виваженій маркетинговій політиці та впевненому просуванні компанії на лідерські позиції кондитерської галузі України.

 

"Ми не зупиняємось на досягнутому і вже 2009 рік плануємо почати зі збільшення продажів на 25%. У найближчому майбутньому ми збираємось вивести на ринок продукцію нового покоління. У її виробництві задіяна лише натуральна сировина. Така політика кампанії продиктована слідуванням тренду здорового харчування, який з кожним роком стає все більш актуальним. При цьому за рахунок упровадження нових технологій ми прагнемо до повної автоматизації виробництва" повідомив Євгеній Гамов, Генеральний Директор ЗАТ "Житомирські ласощі"

 

Основними критеріями рейтингового відбору компаній були: частка компанії в галузевому ринку і впровадження інновацій і нових технологій. Аналізуючи показники окремих компаній, фахівці оцінили конкурентоспроможність, прибутковість, перспективи розвитку кожної галузі та економіки України в цілому.

Достовірність результатів рейтингу "Гвардія новаторів-2008" підтверджується зовнішнім аудитом.  

 

 

 

Корреспондент.net не несет ответственности за информацию, содержащуюся в пресс-релизах, предоставленных компаниями

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...