UA
 

Миколаївському порту виповнилося 146 років

3 июня 2008, 15:55
0
3

1 червня 2008 року Миколаївському морському торговельному порту виповнилося 146 років із дня заснування. До цієї урочистої події вперше за всю історію існування порту за 1 місяць було перероблено більш ніж 1,0 млн. тонн експортно-імпортних вантажів.

Більш того, за 5 місяців 2008 року портом перероблено більш ніж 4,0 млн. тонн, що на 47,2% більше від аналогічного періоду минулого року та відповідає річному обсягу вантажопереробки 2002-2003 років.

Все це відбулося завдяки злагодженій роботі трудового колективу, виваженому підходу до реалізації інвестиційної політики, а також завдяки успішно проведеному реформуванню системи управління та методів ведення господарської діяльності в порту.

У зв’язку з цим ДП "Миколаївський морський торговельний порт" протягом останніх років показує стабільний розвиток, про що свідчить постійне збільшення вантажопереробки, чистого прибутку та відрахувань до бюджетів усіх рівнів. Тільки за 5 місяців 2008 року портом було отримано чистого прибутку на 82,8% і вже перераховано податків і зборів до бюджетів всіх рівнів на 44,9% більше, ніж за аналогічний період 2007 року. Крім того, працівники порту отримують гідну заробітну плату, мають соціальний пакет, передбачений чинним колективним договором підприємства.

 

 

 

Корреспондент.net не несет ответственности за информацию, содержащуюся в пресс-релизах, предоставленных компаниями

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...