UA
 

Vienna Insurance Group: заснування компанії зі страхування життя у Туреччині

4 июня 2008, 11:10
0
30

Vienna Insurance Group розпочне свою діяльність на ринку страхування життя Туреччини. Рішення про заснування компанії зі страхування життя Ray Emeklilik компаніями Ray Sigorta та TBIH, у яких Wiener Städtische Versicherung AG Vienna Insurance Group володіє контрольним пакетом акцій, було прийняте 28 травня 2008 року. Згідно з вимогами регулюючих органів, відповідні повідомлення вже були надіслані до Стамбульської фондової біржі та державних органів, які займаються регулюванням ринку капіталу.

"На території Центральної та Східної Європи постійно зростає попит на продукти страхування життя. Саме тому Vienna Insurance Group розширює свою діяльність у цьому сегменті: адже шляхом виходу на ринок страхування життя Туреччини ми повністю завершили формування портфелю страхових продуктів", - пояснює Генеральний директор Wiener Städtische Versicherung AG Vienna Insurance Group пан Гюнтер Гайєр і додає: "Розвиток ринку ризикового страхування у Туреччині є настільки багатообіцяючим, що ми вирішили розширити свій бізнес шляхом створення компанії зі страхування життя для того, щоб у повній мірі скористатися перевагами страхового ринку цієї країни".

 

Створення нової компанії зі страхування життя буде відбуватись поетапно у відповідності з чинним законодавством Туреччини. Очікується, що нова компанія розпочне свою діяльність у 2009 році.

 

Ринок страхування життя Туреччини

 

Страховий ринок Туреччини має значні можливості з точки зору розвитку сегменту страхування життя. Досить високим є і потенціал довгострокового розвитку Туреччини, оскільки частка страхування у ВВП складає лише 0,2%, у той час, як на ринку 15 країн ЄС даний показних досягає 6,2%.  

 

 

Корреспондент.net не несет ответственности за информацию, содержащуюся в пресс-релизах, предоставленных компаниями

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...