UA
 

З «Житомирськими ласощами» можливо все!

4 июня 2008, 11:18
0
10
З «Житомирськими ласощами» можливо все!

25 квітня 2008 р. переможниця акції «Знайди миттєвий подарунок» киянка Євгенія Євецька отримала головний приз – сертифікат на подорож до Єгипту на двох.

З 10 лютого до 31 березня 2008 року на всій території України  діяла призова Акція ЗАТ "Житомирські ласощі" "Знайди миттєвий подарунок". Партнером Акції  виступив оператор мобільного зв’язку Life:).  Акція користувалась популярністю серед покупців. Тому за  численними побажаннями споживачів призова акція "Знайди миттєвий подарунок" по продукції ТМ "Doma" та "ЖЛ" була продовжена до 31 травня 2008 року.

 

"Наша компанія, яка входить в п’ятірку найбільших виробників кондитерської промисловості в Україні, вперше проводить акцію такого масштабу. Вона охопила всю країну. Акції загальнонаціонального масштабу – це частина великої програми лояльності для прихильників нашої торгової марки, вони будуть проходити і надалі, щоб кожний покупець солодощів від торгових марок "ЖЛ" та "Doma" міг знайти свою щасливу коробку цукерок.

Асортимент нашої продукції -  це понад 200 найменувань і постійно розширюється,   тому можна з впевненістю говорити, що кожен покупець віднайде товар собі до вподоби." - повідомила директор департаменту маркетингу Оксана Шибецька, нагороджуючи переможців.

Крім подорожей до Єгипту призовий фонд акції склали: мобільні телефони, та грошові сертифікати від мережі магазинів побутової техніки "Ельдорадо" номіналом 500 та 1000 гривень.

            В акції брали участь всі покупці цукерок у коробках ТМ "Doma" або "ЖЛ" з відміткою "Акція" в кожну з яких вкладена акційна картка, стерти захисне покриття на акційній картці  учасники дізнавались чи виграли вони приз, чи варто продовжувати грати далі.

Крім того, кожен покупець акційної продукції отримував гарантований бонус – поповнення рахунку від партнера акції - оператора мобільного зв’язку  Life:) за умови підключення до оператора в період проведення акції.

 

 

Корреспондент.net не несет ответственности за информацию, содержащуюся в пресс-релизах, предоставленных компаниями

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...