UA
 

Страхова Група «ТАС» провела семінар для керуючих продажами в Одесі

11 июня 2008, 16:40
0
29

Минулого тижня в Одесі відбувся дводенний семінар-навчання для керуючих продажами регіональних підрозділів Страхової Групи «ТАС». Організаторами заходу виступили фахівці Управління координації мережі продажів Головного офісу та Південна Регіональна Дирекція СГ «ТАС», яка приймала гостей.

Такі семінари постійно проводяться у СГ "ТАС". Втім, даний захід був організований за новим "кущовим" методом – в одному із кращих регіональних підрозділів компанії, а не на базі Головного офісу, як було раніше. У цьому навчанні взяли участь представники лише південних і центральних регіонів України (Київської,  Кримської, Південної, Черкаської регіональних дирекцій та Кіровоградської, Кременчуцької, Миколаївської, Нікопольської і Херсонської філій) – всього 45 керуючих продажами. В липні планується провести другий виїзний семінар, учасниками якого стануть керуючі продажами східних областей України.

На початку заходу гостей привітала директор Південної Регіональної Дирекції Наталія Хоменко, яка коротко розповіла про програму семінару та побажала успіхів всім його учасникам. Їй слід висловити окрему подяку - за хорошу організацію і теплий прийом.

Після цього заступник начальника Управління роздрібних продажів СГ "ТАС" Віра Хемліна провела навчання по страхових продуктах. Вона розповіла про особливості укладання договорів страхування та врегулювання по програмах "ТАС-Мотор", "ТАС-Квартира", "ТАС-Застава" і "ТАС-Іпотека". Далі Перший заступник Голови Правління СГ "ТАС" Анетта Гузек презентувала результати роботи мережі продажів та розповіла про технології впровадження нових страхових продуктів. Учасники жваво обговорювали поточні теми та отримували відповіді на всі питання, які виникали у процесі семінару. Також було проведено тестування для перевірки їх знань по вищезазначених програмах (19 питань + 1 практична задача).  З поставленим завданням всі справились добре.

У цей же день учасники навчання відвідали офіси Південної РД та кількох її центрів продажів. Особливо сподобався невеличкий та затишний офіс центру продажів у центрі Одеси, очолює який Вікторія Цимбал. У свої 25 років вона успішно керує своїм ЦП і показує хороші результати роботи  - збирає до 300 тис. грн. страхових платежів на місяць.

Програму першої доби семінару завершив святковий вечір, на якому учасників семінару   привітав Голова Правління СГ "ТАС" Дмитро Грицута. Він побажав їм успішного навчання та подальшої плідної праці заради зростання благополуччя кожного зокрема та Страхової Групи "ТАС" загалом. 

Зранку наступного дня всі бажаючі змогли насолодитись пейзажами одного з  найкрасивіших пляжів Одеси – Аркадії. По обіді навчальну програму було продовжено, і її розпочав Голова Правління СГ "ТАС" Дмитро Грицута. Він розповів про підсумки роботи Групи за 5 місяців 2008 року і стратегію її розвитку на поточний рік. Далі про особливості перестрахування розповіла начальник Управління облігаторного перестрахування Головного офісу Світлана Шкарбан, а про ефективну організацію роботи з банками – заступник начальника Управління по роботі з банками Вікторія Ложнікова.

По закінченні навчальної частини гостям міста запропонували оглядову екскурсію по Одесі. Зокрема, керуючі продажами відвідали морський порт і Приморський бульвар, сфотографувалися біля знаменитих Потьомкінських сходів, Оперного театру, пам`ятника Утьосову та побачили Успенський собор. Історичні, архітектурні та культурні пам`ятки "перлини Чорного моря" дуже сподобалися учасникам семінару.

"Такі заходи дуже важливі і потрібні, - сказала начальник Управління координації мережі продажів Інна Брайловська. - Адже завдяки їм ми маємо змогу особисто спілкуватися із людьми, з якими працюємо у регіонах. Досягнуте порозуміння у подальшому допоможе вирішувати поточні питання та краще організувати роботу на місцях".

"Було дуже приємно бачити, як професійно виросли наші фахівці з регіонів за останні рік-два, - також поділилась своїми враженнями від семінару Перший заступник Голови Правління СГ "ТАС" Анетта Гузек. – Вони задавали цікаві питання і висловлювали хороші пропозиції. Зокрема, прозвучало побажання вводити у дію більше нових "складних" комплексних страхових продуктів. Ще – було чимало позитивних відгуків про наш корпоративний журнал "ТАС-Інформ", публікації в якому про наших людей з регіонів ними розцінюється як заохочення".

 

 

Корреспондент.net не несет ответственности за информацию, содержащуюся в пресс-релизах, предоставленных компаниями

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...