UA
 

СВІТОВА ІГРАШКА-БЕСТСЕЛЕР ЗАГОВОРИЛА УКРАЇНСЬКОЮ

12 июня 2008, 12:01
0
98
СВІТОВА ІГРАШКА-БЕСТСЕЛЕР ЗАГОВОРИЛА УКРАЇНСЬКОЮ

В червні 2008 року на полицях магазинів країни, завдяки компанії Fisher-Price Mattel Inc., з’явилася друга україномовна розвиваюча іграшка - «Розумне Цуценя».

"Розумне Цуценя" – одна з найулюбленіших іграшок дітей віком від 6 місяців до 3 років в усьому світі. За результатами 2007 року, саме ця іграшка стала лідером продажів на світовому ринку. В Україні російськомовний варіант "Умный Щенок" минулого року став найпопулярнішою іграшкою та отримав нагороду "ХІТ-2007. Найкраща розвиваюча іграшка". Першу англомовну версію було створено 2003 року у США, відтоді "Розумне Цуценя" опанувало 29 мов, а 2008 року вивчило 30-ту – українську.

Шалена популярність цієї розвиваючої іграшки зумовлена, передусім, багатофункціональністю, а також продуманим до дрібниць зовнішнім виглядом. "Розумне Цуценя" має два режими інтерактивної гри: "Час навчатися" та "Музичні забави та ігри", які заохочують дитину, граючись, навчатися, співати, танцювати. Режим "Час навчатися" допомагає малюкам в ігровій формі вивчати абетку, цифри, кольори та запам’ятовувати назви частин тіла. У режимі "Музичні забави та ігри" дітлахи можуть гратися під веселі віршики та пісеньки, серед яких й відомий вірш П. ВОРОНЬКА "Падав сніг на поріг", а також "Я цуценя кудлате", "Ти щасливий – у долоні поплещи", "Твої вуха дуже довгі" та "Голова, плечі, коліна і пальці".

            Генеральний директор компанії "ТойДіКо Україна", ексклюзивного дистриб’ютора іграшок Fisher-Price Mattel Inc. Сергій КРИЖАНІВСЬКИЙ: "Психологи давно визначили, що малюки найкраще навчаються під час веселої гри. Саме тому компанія Fisher-Price Mattel Inc. розробила серію розвиваючих іграшок "Laugh and Learn" – "Смійся та навчайся", до якої належить і "Розумне Цуценя". Розумна іграшка не лише знайомить малюка з абеткою, цифрами та кольорами й допомагає зрозуміти зв’язок між словами та їх зображенням, "Розумне Цуценя" розвиває в дитині відчуття захищеності, запрошує обійняти його, висловити свою прихильність та дружбу".

            Провідний дитячий психолог, керівник Ігрової Лабораторії (США) доктор Кетлін АЛФАНО радить батькам обов’язково брати участь в іграх своїх дітлахів із "Розумним Цуценям". За словами авторитетного психолога, важливо спостерігати за реакцією дитини. Коли ви на прогулянці, давайте назву речам, істотам, які, як ви вважаєте, можуть бути особливо цікавими для малюка: "Пес. Це великий пес, а це – маленьке цуценя”. Відвідавши сайт www.fisher-price.com (http://www.fisher-price.com/), ви зможете дізнатися більше про цікаві ідеї навчання під час гри. Адже саме спільна гра допоможе дорослим краще зрозуміти світ малюка, а дітям – легко і швидко пізнавати навколишній світ.

Важливою особливістю "Розумного Цуценя", як і інших іграшок виробництва Fisher-Price Mattel Inc., є висока якість та абсолютна екологічність продукції. До того ж, перед запуском іграшок у масове виробництво вони ретельно досліджуються в спеціальній Ігровій Лабораторії фахівцями з якості, дитячими психологами, педіатрами, самими дітьми та їхніми батьками. Тільки отримавши схвалення маленьких і дорослих експертів іграшки надходять до масового виробництва.

Отже, зараз маємо нагоду вітати вже другу україномовну розвиваючу іграшку в Україні! "Розумне Цуценя" стане веселим вчителем та чудовим товаришем для дитини, а для батьків - незамінним помічником.

Нагадаємо, першою україномовною розвиваючою іграшкою став "Чарівний Горщечок"  Fisher-Price.

 

 

 

Корреспондент.net не несет ответственности за информацию, содержащуюся в пресс-релизах, предоставленных компаниями

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...