UA
 

Автомобільний завод «Богдан» у Черкасах відкрито!

23 июня 2008, 16:22
0
10
Автомобільний завод «Богдан» у Черкасах відкрито!

Корпорація „Богдан” власним прикладом демонструє можливість реалізації масштабних інвестиційних проектів в України. Під гаслом: „Задумано! Втілено! Працює!” 20 червня цього року відкрито сучасний «Автомобільний завод «Богдан» у Черкасах. З конвеєрів повного виробничого циклу сходитимуть дві моделі автомобілів LADA й три моделі автомобілів Hyundai. Вартість цього інвестиційного проекту перевищує 330 млн доларів США.

У церемонії відкриття заводу взяв участь Президент України Віктор Ющенко. Він привітав усіх присутніх з цією подією і побажав новому заводу успішного подальшого розвитку. Проголошуючи вітальні слова, Президент зауважив, що створення нового сучасного підприємства демонструє інвестиційну привабливість української економіки й важливість створення сприятливих умов для залучення інвестицій.

"Уперше в Україні за останні 50 років після введення в експлуатацію ЗАЗ ми присутні на запуску першого національного автомобілебудівного заводу. Це – непересічна подія... Такого роду інвестиційний приклад свідчить про те, як важливо дорожити й утримувати власне інвестиційне поле, здорову макроекономічну культуру", – сказав глава держави.

 

 

Корреспондент.net не несет ответственности за информацию, содержащуюся в пресс-релизах, предоставленных компаниями

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...