UA
 

Компанія ВОЛЯ підписує Договір про співпрацю з Національним комітетом спорту інвалідів України

24 июня 2008, 12:50
0
4
Компанія ВОЛЯ підписує Договір про співпрацю з Національним комітетом спорту інвалідів України

Цікаве і насичене життя доступне не тільки здоровим людям, але і тим, чиї можливості обмежені. Часто в спортивних змаганнях саме такі люди демонструють, яких майже недосяжних вершин здатний досягти людський дух.

Яскравий приклад – спортсмени національної паралімпійської команди України, котрі неодноразово підкорювали найвищі спортивні п'єдестали світового спорту. Згадаймо, принаймні, про потужні виступи наших паралімпійців в Афінах-2004, зимовому Турині-2006, не кажучи про паралімпійське міжсезоння - Чемпіонати світу, Європи тощо. 

За визначенням світової спортивної спільноти та за оцінками міжнародних спортивних експертів за розвитком  спорту інвалідів наша країна займає лідерську позицію. Особливо приємно, що така позиція підтримується не тільки на державному рівні, але й коли бізнес докладає своїх зусиль аби розвивати спорт людей з обмеженими фізичними можливостями, відкриваючи їм світ необмежених можливостей, даруючи нове життя.

Важливо, що напередодні ХІІІ літньої Паралімпіади в Китаї одна із провідних бізнес-структур України стає офіційним спонсором Національного комітету спорту інвалідів України та підтримає українських спортсменів на Паралімпійських іграх 2008 в Пекіні.

 

 

 

Корреспондент.net не несет ответственности за информацию, содержащуюся в пресс-релизах, предоставленных компаниями

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...