UA
 

Нова ера геймінгу: потужний ігровий ноутбук ROG Zephyrus G16 з OLED дисплеєм Реклама

Корреспондент.biz,  14 марта 2024, 22:14
0
623
Нова ера геймінгу: потужний ігровий ноутбук ROG Zephyrus G16 з OLED дисплеєм
Фото: надане рекламодавцем

На українському ринку нещодавно з’явився новий ігровий ноутбук ‒ ROG Zephyrus G16 (2024).

 Надзвичайно потужний, легкий і тонкий, цей пристрій поєднує в собі стиль і функціональність, пропонуючи переваги і для геймерів, і для професіоналів. Також це перший ноутбук ROG, оснащений неймовірним OLED-екраном діагоналлю 16-дюймів.

Досконала технологічність

Максимальна конфігурація ROG Zephyrus G16 (2024) GU605 містить флагманський процесор Intel Core Ultra 9 185H. Вбудований нейронний процесор NPU призначений для покращення роботи штучного інтелекту і значно прискорює виконання таких складних завдань, як відеомонтаж і 3D-рендеринг. При цьому ноутбук споживає менше енергії, що допомагає заощаджувати заряд акумулятора.

Сучасний процесор доповнює потужна відеокарта (до моделі NVIDIA GeForce RTX 4090 для ноутбуків), завдяки якій продуктивність в іграх і програмах для творчості завжди буде на висоті, а також швидкісна оперативна пам’ять LPDDR5X обсягом до 32 гігабайт і до двох SSD сукупною місткістю до 4 терабайт. А для того, щоб не дозволити таким потужним компонентам нагрівати ноутбук під час роботи, пристрій отримав оновлену систему охолодження ROG Intelligent Cooling. Серед її особливістей ‒ рідкий метал у ролі термоінтерфейсу на процесорі, а також випарна камера й три вентилятори охолодження.

Завдяки такій апаратній платформі новий ноутбук Zephyrus G16 (2024) легко впорається не лише з будь-якими сучасними іграми, а й з такими ресурсомісткими робочими завданнями, як 3D-моделювання, розробка програмного забезпечення, відеомонтаж тощо.

 

Естетика в кожній деталі

Особливим новий G16 роблять не лише технічні характеристики, а й елегантний дизайн та ультратонкий алюмінієвий корпус з абсолютно новим матричним світлодіодним підсвічуванням Slash Lighting на кришці. На діагональну стрічку можна вивести власноруч створені анімовані ефекти, завдяки чому ноутбук завжди виглядатиме особливо.

 



Переваги OLED-дисплею – для геймерів і профі

Ноутбук має неймовірний 16-дюймовий OLED-дисплей ROG Nebula з роздільною здатністю 2,5K, часом відгуку 0,2 мс, частотою оновлення 240 Гц та з підтримкою технології G-SYNC, яка допомагає відтворювати дивовижно чітке й контрастне зображення в іграх і програмах для творчості.

Дисплеї OLED мають мільйони світлодіодів і, на відміну від звичайних РК-екранів, можуть вмикати та вимикати окремо кожен піксель. Завдяки цьому вдалося добитись ідеального рівня чорного, що означає також дуже високий коефіцієнт контрастності до 1000000:1. З таким чорним кольром зображення є надзвичайно яскравим і чітким, без жодного розмиття.

Такі переваги OLED-дисплеїв оцінять не тільки геймери, адже завдяки 100-відсотковому покриттю колірного простору DCI-P3 і точності відтворення кольорів (Delta E) менш як 1 цей екран також приємно здивує професійних дизайнерів і фотографів.

Мобільність без зусиль

Zephyrus G16 чудово підходить людям, які часто подорожують. Адже незважаючи на свою потужність, він залишається легким і тонким пристроєм, товщиною всього 1,49 і вагою 1,85 кг. А завдяки місткому акумулятору 90 Вт·год і підтримці заряджання через порт USB-C ви зможете тривалий час працювати автономно, а коли все ж таки знадобиться ‒ легко та зручно підзарядити пристрій у мобільних умовах.

Ноутбук має всі необхідні порти: два USB-C, два USB 3.2 Gen2 Type-A, швидкісний SD-картридер, а також бездротовий модуль сучасного стандарту Wi-Fi 6E.

Новий Zephyrus G16 (2024) уособлює в собі сучасний спосіб життя, повною мірою розкриває можливості сучасних технологій для розваг і роботи.

Придбати цей та інші ноутбуки ROG і ASUS можна в широкій мережі партнерів компанії, а також в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна від 89 999 грн. Переваги онлайн-магазину ASUS: офіційна продукція з фірмовою гарантією, зручний інтерфейс, якісне обслуговування, покриття всієї України (окрім тимчасово окупованих територій), швидка доставка.

ТЕГИ: Технологииноутбук
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...