UA
 

SWEET TV поддерживает украинское кино. Онлайн-кинотеатр объединил блогеров и 15 млн украинцевРеклама

Корреспондент.net,  16 декабря 2020, 21:22
0
2031
SWEET TV поддерживает украинское кино. Онлайн-кинотеатр объединил блогеров и 15 млн украинцев
Фото надано рекламодавцем

Национальный онлайн-кинотеатр SWEET.TV обнародовал результаты самой масштабной битвы блогеров за всю историю украинского Instagram — в ней приняли участие 30 топовых украинских блогеров и 15 млн их подписчиков.

 

 "Битва" продолжалась 30 дней, а ее целью было привлечение украинцев к развитию украинского кинематографа.

Онлайн-кинотеатр SWEET.TV поставил себе цель — привлечь внимание большого количества украинцев и вместе с ними помочь украинскому кино. Еще одна важная миссия — познакомить людей с проектом "Hollywood українською". В нем онлайн-кинотеатр за собственные средства создает украиноязычный дубляж и озвучку для культовых голливудских фильмов, которые ранее были лишены такой возможности.

Для достижения цели SWEET.TV объединил 30 самых популярных украинских блогеров и 15 млн их подписчиков.

 

"Мы очень рады, что так много известных блогеров захотели вместе с нами поддержать украинский кинематограф. Сделать его сильнее и помочь снимать новое, качественное, а главное — наше, национальное кино",отметил директор онлайн-кинотеатра SWEET.TV Александр Резунов.

Именно поддержка украинского кино вдохновляла и мотивировала блогеров принять участие в проектах. С каждого платного подключения к SWEET.TV — 10 гривен перечисляется в Фонд развития украинского кино и телевидения (ФРУКТ), который создала компания.

Согласно механике битвы, 30 украинских блогеров были поделены на 5 команд. В каждой из них был свой капитан. Цель соревнования — привлечь больше пользователей в онлайн-кинотеатр SWEET.TV с целью поддержки украинского кино. О миссии проекта и инициативе "Hollywood українською" узнало много людей: за 30 дней блогеры сделали около 3000 публикаций, которые просмотрели почти 84 миллиона раз.

 

SWEET.TV привлекал к проекту не только правильной миссией. Были еще и ценные подарки. Главный приз, который был разыгран среди подписчиков блогеров, подключившихся к SWEET.TV — новый автомобиль MINI Cooper S — выиграла Алена Резник из Белой Церкви. Но это был не единственный приз от SWEET.TV. Также было разыграно 150 Android-приставок и новый smart-телевизор Samsung 4K.

Победу среди блогеров одержала команда Люды из Голливуда. Вместе с ней к чемпионству пришли Ирина Пернаровская, Натали Мичковская, Настя Елисеева, Игорь Коваль и Кирилл Скачков.

"Если мы не будем помогать украинскому кино развиваться, к сожалению, оно может вообще сойти на нет. Надо поддерживать, и я только за. Я смотрю кино и на украинском, и на других языках. Но мой маленький ребенок смотрит мультики исключительно на украинском. Поэтому SWEET.TV в нашей семье был, есть и будет. Я пошла на "Битву блогеров" потому, что поддерживаю украинское. Плюс я люблю играть и выигрывать. Тем более, проект называется "Hollywood в Україні", а я Люда из Голливуда. Это был знак!" — говорит блогер Люда из Голливуда.

 

Также в исторической битве блогеров приняли участие Владимир Остапчук, Никита Добрынин, Дима Варварук, Даша Квиткова, Богдан Шелудяк, Анна Алхим, Свят Бойко и другие известные украинские лидеры мнений. Своих коллег поддерживали блогеры, которые решили присоединиться к проекту по собственной инициативе. Среди них: Леся Никитюк, Злата Огневич, Елена Мандзюк и другие.

"Мне, как человеку, который уже давно на телевидении, очень приятно, что есть люди и компании, которые помогают развивать украинское кино. Круто, что молодые режиссеры, актеры могут реализовывать свои идеи и амбиции. Украинский кинематограф сейчас получает "пуш", в первую очередь — финансовый. Мы гордимся самым большим самолетом, или самым длинным проспектом в Европе, или самой глубокой станцией метро в мире, давайте гордиться украинскими фильмами!"говорит участник "Битвы блогеров", шоумен и ведущий Владимир Остапчук.

 

Подробнее о "Битве блогеров", поддержке украинского кино и проекте "Hollywood українською" вы можете узнать на официальном сайте SWEET.TV.

Подключайтесь к SWEET.TV и получите шанс выиграть телевизор Samsung 4K каждый день и квартиру в Киеве 31 декабря. Подробнее про акцию


 

SWEET.TV підтримує українське кіно. Онлайн-кінотеатр об’єднав блогерів і 15 млн українців, щоб зібрати гроші на нові українські фільми

Національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV оприлюднив результати наймасштабнішої битви блогерів за всю історію українського Instagram — у ній взяли участь30 топових українських блогерів і 15 мільйонів їхніх підписників. "Битва" тривала 30 днів та мала на меті долучити українців до розвитку українського кінематографу.

Онлайн-кінотеатр SWEET.TV поставив собі мету — привернути увагу великої кількості українців та разом з ними допомогти українського кіно. Ще одна важлива місія — познайомити людей з проєктом "Hollywood українською". В ньому онлайн-кінотеатр за власні кошти створює україномовний дубляж та озвучку для культових голлівудських фільмів, що раніше були позбавлені такої можливості. 

Для досягнення мети SWEET.TV об’єднав 30 найпопулярніших українських блогерів і 15 мільйонів їхніх підписників.

"Ми дуже раді, що так багато відомих блогерів захотіли разом з нами підтримати український кінематограф. Зробити його сильнішим і допомогти знімати нове, якісне, а головне — наше, національне кіно", зазначив директор онлайн-кінотеатру SWEET.TV Олександр Резунов.

Саме підтримка українського кіно надихала і мотивувала блогерів взяти участь у проєкті. З кожного платного підключення до SWEET.TV — 10 гривень перераховується до Фонду розвитку українського кіно і телебачення (ФРУКТ), який створила компанія.

За механікою битви 30 українських блогерів було розподілено на 5 команд. У кожній з них був свій капітан. Мета змагання — залучитинайбільше користувачів до онлайн-кінотеатру SWEET.TV дляпідтримки українського кіно. Про місію проєкту та "Hollywood українською" дізналося чимало людей: за 30 днів блогери зробили біля 3000 публікацій, які переглянули майже 84 мільйони разів.

SWEET.TV заохочував до проєкту не тільки правильною місією. Були ще й цінні подарунки. Головний приз, який було розіграно серед підписників блогерів, що підключилися до SWEET.TV — новий автомобіль MINI Cooper S — виграла Альона Рєзнік з Білої Церкви. Та це був не єдиний приз від SWEET.TV. Також було розіграно 150 Android-приставок і новий smart-телевізор Samsung 4K.

Перемогу серед блогерів здобула команда Люди з Голівуда. Разом з нею до чемпіонства прийшли Ірина Пернаровська, Наталі Мічковська, Настя Єлісєєва, Ігор Коваль та Кирило Скачков.

"Якщо ми не будемо допомагати розвитку українського кіно, на жаль, воно може взагалі зійти нанівець. Треба підтримувати, і я тільки за. Я дивлюсь кіно і українською, і іншими мовами. Але моя маленька дитина дивиться мультики  виключно українською. Тому SWEET.TV в нашій родині був, є і буде. Я пішла на "Битву блогерів" тому, що підтримую українське. Плюс я люблю грати і вигравати. Тим паче, проєкт називається "Hollywood в Україні", а я — Люда з Голівуда. То був знак!"каже блогерка Люда з Голівуда.

Також у історичній битві блогерів взяли участь Володимир Остапчук, Микита Добринін, Діма Варварук, Даша Квіткова, Богдан Шелудяк, Ганна Алхім, Свят Бойко та інші відомі українські лідери думок. Своїх колег підтримували блогери, які вирішили долучитися до проєкту за власною ініціативою. Серед них: Леся Нікітюк, Злата Огневич, Олена Мандзюк та інші.

"Мені, як людині, що вже давно на телебаченні, дуже приємно, що є люди та компанії, які допомагають розвивати українське кіно. Круто, що молоді режисери, актори можуть реалізовувати свої ідеї та амбіції. Український кінематограф зараз отримує “пуш”, в першу чергу — фінансовий. Ми пишаємось найбільшим літаком, або найдовшим проспектом в Європі, або найглибшою станцією метро в світі, давайте пишатися українськими фільмами!"Каже учасник "Битви блогерів", шоумен і ведучий Володимир Остапчук.

Докладніше про "Битву блогерів", підтримку українського кіно та проєкт "Hollywood українською" ви можете дізнатися на офіційному сайті SWEET.TV.

Підключайся до SWEET.TV  та отримай шанс виграти телевізор Samsung 4K щодня та квартиру в Києві 31 грудня. Детальніше про акцію

 

Информация предоставлена в порядке ст.10 Конституции Украины и ст. 6 Закона Украины О национальных меньшинствах в Украине
ТЕГИ: Украинасервисонлайнкинотеатр
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.