UA
 

Від мрії до справжнього курортуСпецпроект

Корреспондент.net,  31 августа 2021, 18:18
0
13929
   Від мрії до справжнього курорту

Нова якість життя в індустріальному місті —як на яскравих фото ніби з Рив’єри — це про Bartolomeo, що у місті Дніпро. Перед вами приклад, що можна творити красиве усюди — коли є натхнення, бажання та вдячні поціновувачі

Bartolomeo сьогодні — це справжній курорт. “Об’єднання парку, музею етнографії та можливості природи дозволили зробити комплекс справжньою пам’яткою та ві-зитною карткою міста”, — розповідає генеральний менеджер проєкту Петро Матусевич.

Звісно, це відбулося не за рік і навіть не за два. Почалося з того, що у 2002 році відкрив двері для гостей ресторанний комплекс у вигляді справжньої копії корабля San Gabriel із флотилії мореплавця Бартоломеу Діаша. Вже через два роки з’явились яхт-клуб з парусною школою, перші готельні бунгало, відкритий басейн тощо.

 

 

Сьогодні Bartolomeo пропонує своїм гостям 6,5 га паркової території з екзотичними пам’ятниками історії африканських племен, величезний басейн, пляж з білосніжним піском, яхт-клуб, безліч різно- манітних ресторанів з кухнями різних частин світу, кінотеатр просто неба, спортивні майданчики, дитячий клуб.

 

Майже в центрі величезного індустріального центру з’явився справжній курорт — місто в місті. Зазвичай такі зелені, з відкритою водою місця характерні для приморських країн, але Дніпро стоїть на величезній річці, тож засновники змогли відтворити справжню курортну атмосферу.

“Головна ідея полягає в тому, щоб кожен, хто приїхав сюди, знав, що Bartolomeo — місце, яке обов’язково необхідно відвідати”, — розповідає Матусевич. І додає, що вважає основною місією проєкту Bartolomeo бути розважальним і гастрономічним курортом в центрі Дніпра, де кожен знайде те, що потрібно саме йому.

Але на цьому засновники зупинятись не збирались. У 2017 році проєкт почав грандіозне будівництво — житловий комплекс преміумкласу безпосередньо на березі Дніпра. Задум включав будівництво чотирьох житлових веж, таунхаусів з терасами, пентхаусів, єдиного в Україні Valeo Spa & Fitness центру, який не матиме аналогів в Україні, буде розташований між Sky і Sun Tower і одразу ж стане улюбленим місцем усіх резидентів. Тобто було вирішено реалізувати концепцію справжнього міста-курорту.

 

“З 2017 року ми вирішили дати людям можливість не залишати межі комплексу Bartolomeo, а жити на курорті постійно”, — кажуть акціонери проєкту. Перша черга комплексу — Вежа Green Tower — була здана вже у 2019 році. Друга черга — Sky Tower — запланована на кінець 2021 року, будівництво третьої вежі — Sun Tower — вже розпочато.

В цьому насправді і є внесок цього проєкту в наше сучасне життя: можливість мати комфорт, безпеку та доглянуту природу не десь за дві-три години літаком від дому, а прямо тут, поруч, під власними вікнами.

 

Прагнення зробити навколишнє середовище кращим починається з такої ось Рив’єри — і далі стає прикладом та метою для багатьох. Завдяки появі Bartolomeo у Дніпрі городяни можуть повноцінно насолоджуватися відпочинком в центрі міста. Вони отримали красивий парк, впорядковану набе- режну, а також місце для життя тисяч людей. “Це місце стало більше ніж розважальним комплексом — це повноцінний курорт на березі Дніпра”, — розповідає генеральний менеджер Bartolomeo Resort Town Ілля Шинкаренко.

На відстані 7-10 хвилин автівкою від центральної площі міста-мільйонника можна поринути у релакс та відпочинок після робочого дня — кататися на сапах і гідроциклах, плавати, гратися з дитиною на дитячому або спортивному майданчику, дивитися концерти або кіно просто неба.

Це нова якість життя, яка підтримується шаленою працею команди комплексу, адже вона опікується ландшафтом і озелененням, постійно розвиває інфраструктуру, стежить за трендами в гастромоді.

“Ми розбудовуємо не будівлі, ми будуємо можливості, — каже Ілля Шинкаренко — Ми єдиний житловий комплекс Дніпра, який, перш ніж звести будинки, створив інфраструктуру”.
Можливо, в цьому й секрет цього магніту в місті Дніпро, що на Дніпрі.

 

 

Повернутися до проєкту

ТЕГИ: УкраинабизнесДнепрДень Независимостикурорт
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.