UA
 
Родион Кузнецов
Украина, Киев
15 мая 2013, 21:52
rodzimanos добавил комментарий к статье
Буш обратился к Кучме
Ирина я был в Швеции, три года подряд! Все так и есть, проникнетесь национальной политикой шведов и Вам откроется как благ Господь Бог к Украине!
30 января 2013, 15:06
rodzimanos добавил комментарий к статье
Свобода заявляет об избиении своего депутата в Киеве
Это не по донецки, это по свободовски! Проголосовали за них, а они теперь с депутатскими удостоверениями бегают где захочется и драться лезут. СВОБОДА - НАСТОЯЩИЕ ШКОЛЬНЫЕ ДРАЧУНЫ!
30 января 2013, 11:22
rodzimanos добавил комментарий к статье
Свобода заявляет об избиении своего депутата в Киеве
На засіданні громадської ради при КМДА був представник від моєї організації та колега з іншої організації які власне поділилися зі мною враженнями від побаченого. Шановні Кияни! Хочу поділитися з Вами враженнями з приводу подій 29.01.2013 року, за адресою м.Киів, вул.Хрещатик 22, Главпоштамп, де проходило засідання з приводу формування робочого складу громадської ради при Київській міській державній адміністрації. Представники від партії "Свобода" з початку засідання почали ви скасувати в президіум на сцену , намагаючись зірвати збори. Після того ,як в них не вийшло криками та лайками перешкодити робочому процесу, вони зателефонувати своїм однопартійцям , яких очолив народний депутат Ільєнко та Леонов. На моїх очах народні депутати намагались прорватися до залу , при цьому повбиваю чи охорону та викрикували " Я вас всіх повбиваю" -кричав Ільєнко. В залі були присутні жінки , представники молодіжних організацій(молодь), люди похилого віку. Народні депутати Ільєнко та Леоненко та їхні помічники били кулаками представників громадськості , прикриваючись мандатами народних депутатів. Після невдалого штурму помічник нардепа Леоненка , особа Світицький застосував порошковий вогнегасник проти громадськості та членів лічильноі комісії до якої входили молоді дівчата.Через 15 хвилин з боку нардепів був розпилений сльозогінний газ , також в бік представників громадських організацій та молодих дівчат. Після цього на першому поверсі де давали інтерв'ю Сілантьев Д. (олімпійський чемпіон ) , секретар засідання Хорольський Р., головучий засідання Нагурний О. Нардеп Ільєнко власноруч побив Хорольського та Нагурного. Я був в шоці. Народні депутати , слуги народу - б'ють своїх виборців , свій народ, принижують міліцію , викрикують " Ми вас всіх повбиваємо, ми прийдем до влади вас всіх посаджаємо " кого , тих хто не дає їм творити їхнє фашистське свавілля. Після всього до залу заскочили молодики в чорних банданах на обличчах та почали чіплятися до членів установив зборів. Мене як Киянина це дуже непокоїть, я звернувся до Шевченків
30 января 2013, 10:55
rodzimanos добавил комментарий к статье
Свобода заявляет об избиении своего депутата в Киеве
Эдуард Леонов - сам пришел и начал творить дебошир вместе с своими соратниками. Напоминает мне школьного драчуна!