UA
 
Michel Nako
Kiev
13 августа 2013, 17:51
michelnako добавил комментарий к статье
11 лучших фотографий, сделанных путешественниками. Версия National Geographic
Бачили ми фотки, у порівнянні з якими усі представлені - звичайнісінькими видаються. Бачили ми їх у власному фотоальбомі.
10 февраля 2011, 12:48
michelnako добавил комментарий к статье
Эмиграция в США: В 2010 году почти 760 тысяч украинцев подали заявки на Green Card
Земеля, висловлюйтесь, прошу Вас, конкретніше - кого саме треба вішать - тих, хто користується рідною мовою, чи тих, хто нею НЕ користується? А то - я ж пам"ятаю - і ваші, і наші на фонарях висіли тисячами... ШО Толку... ХТО виграв від цього? ВАШі? НАШі? ЇХНі? Та і спробуй мене підвісити - може я швидше впораюся? Не боїшся?
10 февраля 2011, 11:59
michelnako добавил комментарий к статье
Эмиграция в США: В 2010 году почти 760 тысяч украинцев подали заявки на Green Card
"А на поездки в далеко, навек, бесповоротно Угодники идут легко... Пророки - неохотно." Кому сказано, хто чує? Глухомань слов"янська! Болото комарине - дзижчать, жужжать, пищать - а сміттям в урну попасти не можуть... Під ноги кидають - скільки разів бачив. Панове слов"яни - перш ніж комусь ПАЛЦЕМ вказувать - підіть корявки свої з милом помийте, та шию заодно з мармизою, та кози з ностри повидлубуйте - а тоді вже дзижчіть, жужжіть і видавайте протчії звуки. Де вас ждуть, недолугі ви соплявки... В Америці? А ШО Ж ВИ ТАМ ЗМОЖЕТЕ??? Кари заправлять оїлом на стейшинах, чи гамбургери розносить поміж столами? Он у мене однокласниця видала 18-річну доцю за 42-річного пузатого янкі - сама поїхала онуку глядіть - ну магазин він їй організував, віддав один зі своїх старих ангарів... Ну і сидить вона ТАМ у якомусь селі на задворках, торгівлю мириканську рухає... А тут була главбухом УкрАгроЛізінгу, міліонами ворочала та допомагала пиз...ть міліарди з бюджету Неньки... Довольна життям? Сумніваюсь... Так ото і усі ТІ, хто претендує на ГрінКарту... Якщо ви безталанні і в Україні не можете ламаного гривняка заробить - то у Америці - і ПОДАВНО не зможете... Не знаю - емігрувати - значить втратити золотий час у своєму житті, змарнувати на гонитву за баксами... Дурачки...