Тарас Чорноіван
29 марта 2011, 14:24

Віктор Федорович Шарапов - "Кучма сядет – Я сказал!"

Як висловився Леонід Данилович, звістка з ГПУ вразила його мов «сніг серед ясного неба». І не збрехав він. Так як поривчаста неадекватна поведінка його, і невизначеність у власній тактиці підтверджують те, що екс-президент був шокований.
30 марта 2011, 09:18

Президента Януковича однако Сінгапура летала-летала, а зечем не знала, дурака совсем?!.

Стомився Віктор Федорович від «популярності» на батьківщині, закрив жалюзі і відлетів назустріч Сходу. Сінгапур зустрів Президента, виблискуючи своїми економічними дивами. Сам Янукович довго не церемонився, одразу повідомив, що прибув за інвестиціями...
1 апреля 2011, 09:39

Україна космічна: імітація польоту "молодої команди" Космовецького до планети Правосуддя триває.

Сьогодні вже нікого не здивуєш фактами дерибану державної власності, однак розподіл «київського торту» досягнув справді космічних масштабів. Оперативно і систематично «молода команда» Черновецького роками розграбовувала як земельні ділянки, так і комуналь
6 апреля 2011, 06:28

Янукович посадить Кучму, а Тимошенко посадить Януковича! Роздуми на тему: Час розплати прийшов, час розплати прийде!

Не даремно цей рік за китайським гороскопом вважається роком Кролика. Так як гарантом в Україні сьогодні є великий боягузливий заєць. \"Це людина неймовірного сплетення комплексів, страхів, фобій\" - розповів Тарас Чорновіл свої враження про Януковича.
7 апреля 2011, 06:44

Бій з тінню по-азаровськи. Податкова розправа над підприємцями малого та середнього бізнесу

З 1 квітня податківці не на жарт оживилися і почали «шманати» підприємців «по-новому». Проте об`єкти податкової пильності випаровуються самі по собі, розуміючи, що не витримають, ну не достойні вони таких «покращень».
8 апреля 2011, 06:28

Куди йдемо? Євросоюз чи Митний загруз?

Поки МЗС України наполегливо демонструвало впевнений курс на євроінтеграцію, українців шокувало інтерв`ю одного «біло-блакитного» соловейка. Валерій Мунтіян як уповноважений Кабміну по співпраці з Росією прогнозує приєднання до Митного союзу вже в липні.
14 апреля 2011, 12:21

Старт нової королеви Української політики. Королевська замість Тимошенко – коней на переправі міняют!

В Україні дозріла нова політична бжоломатка, і от - новостворений рій заявив своє «Вперед» та розпочав будувати власне гніздо. Які ж політичні бачення такої автозаміни від опозиції для народу, які спокуси і перспективи від Наталі Королевської чекати.
26 апреля 2011, 06:25

Танці «медвэдэй».Весняні ігрища з Росією можуть завершитися кривавим безсезонним бенкетом на Україні.

Медведєв станцював під «Американ Бой» - Росія завмерла у замилуванні. Молоді росіянки одразу порівняли свого президента з власними татами. Словом, приглянувся він народові Росії. Кажуть тепер і на вибори балотуватися буде разом з Путіном.
29 апреля 2011, 10:21

Лукашенко гавкнув на Януковича зі своєї конури.

Без сумнівів, 75% українців радісно розділили хамський випад Лукашенка в сторону Януковича. Хто ж не погодиться з тим, що наш Президент — головний кровосіся України, і порівняння із паразитарною комашиною істотою у “голові” держави — дуже вдале.
20 мая 2011, 10:01

Как «свинопас» Новинский свинью Ахметову подложил

История с обвинением Вадима Новинского – российско-украинского олигарха, близкого партнера Рината Ахметова, в международной наркоторговле без сомнения, может стать самым громким скандалом этого года.