виктор тригуб
Київ
29 апреля 2017, 13:38

Чи стане міністр Нищук вбивцею?

Бісексуальна ганчірка – міністр типо культури Нищук. Істота середнього роду. ВОНО. Оточена заступницями – коханками різноманітних негідників. З баблом. Рівень тупості і некомпетенції – зашкалює. Цю шоблу треба просто відсторонити від влади, конфіскувати вкрадене і посадити…
23 апреля 2017, 16:37

Наталка Іванченко – директор Донецького художнього музею

Колекція європейського рівня, прекрасне приміщення залишилися в окупованому терористами Донецьку. Україні дісталася лише маленька сільська філія у селі Прелесне. Саме тут перереєстровано Донецький художній.
7 апреля 2017, 06:15

Українцям залишається дві радості – карикатури та анекдоти.

Ті ж, хто не слідкує, бо живе десь далеко, крім малесеньких позитивчиків бачать великий негатив. Сірість, тупість, корупцію. На фоні приглушеної війни на Сході і окупованого Криму.
4 апреля 2017, 12:59

БТР з Майдану - в музей!

Знайдено обгорілі БТР, які спалили на Майдані! Нині головне – їх зберегти, підготувати і виставити для публічного огляду в музеї. Що, повірте, не просто. Журнал “Музеї України” починає розслідування!
19 марта 2017, 14:29

Образ Путіна у народній творчості

Дивує рабська покірність і тупість колись великого російського народу, який за кілька років перетворився на тупе стадо рабів, не здатних не те що на Майдан, а навіть на легальну масову акцію протесту. Невже так подіяли телевізійні зомбі-пророки?
16 марта 2017, 09:38

Шоколадний батончик та інші карикатурні тварі

Одні воюють, інші торгують. Такими темпами переговори в Мінську триватимуть ще 20 років. Як по Придністров`ю, Карабаху, Грузії… І тотальна брехня від влади, таємні домовленості
14 марта 2017, 15:13

Марксисти не читають Маркса!

Всі доживуть до смерті. Дехто – до старості… Ідеї, які вбили 150 мільйонів чоловік, можуть подобатися лише збоченцям-садистам. Які і можуть втілити їх у життя через масові вбивства найстрашнішими способами.
12 марта 2017, 03:54

Вони візьмуть Москву!Плакати добробатів.

Тоді розпочиналася новітня історія сучасного українського патріотичного плакату. Щойно відгримів Майдан. Втратили Крим. На Донбасі розпочалася війна. Ніхто нічого не розумів.
3 марта 2017, 14:53

Марксисти-диктатори: Ленін, Гітлер, Муссоліні…

Книги Маркса, Леніна, Сталіна, Муссоліні, Гітлера, що потрапили до рук студентів-ідеалістів, дуже швидко змінюються на АКМ. Стадіони перетворюються на концтабори, університетські аудиторії – в катівні
27 февраля 2017, 16:33

Почему Путин не запретит Маркса и коммунизм?

Енгельс, оцінюючи Рашку був правий – В России мы имеем фундамент первобытно – комунистического характера, родовое общество, предшествующее эпохе цивилизации.