UA
 
Павло Булгак
Украина, Київ
15 января 2013, 00:17
Стражински добавил комментарий к статье
Одновременно со взрывом в Ташкенте совершены еще два теракта в Бухаре
Аніскільки, я цими вихідними їздив потягом і був дуже здиввований тим фактом, що обіцяні безкоштовні туалети закрилися. Якщо ви літали за кордон, наприклад у Туреччину то звернули б увагу на той факт, що там в аеропорту туалети на кожному кроці, навіть уже в зоні безпосереднього виходу на виліт. Це ознака нормального, цивілізованого сервісу. Аналогічна ситуація в аеропорту Батумі в Грузії, не кажу чи вже про саме місто і набережну з парком. В наших умовах, і в нашому вітчизняному ставленні до підтримання чистоти і порядку в "безкоштовних" туалетах, точніше у повній їх відсутності - я краще заплачу 2 гривні, чи 2,50 грн. в платному, який люди будуть підтримувати в чистоті і порядку ніж ходити в гадюшник.
21 июня 2013, 14:47
Стражински добавил комментарий к статье
Запорожская область: стрельба на избирательном участке
Поважаю позицію Юлії, вона все правильно написала, але це станом на сьогодні. Далі запускається один і той самий сценарій, який був застосований в усіх куплених таким чином і для в першу чергу політичних цілей конкретної ФПГ ЗМІ. Це все спостерігалося і в "Інтері", і на плюсах, і нещодавно в УНІАНі і в багатьох інших виданнях і телеканалах. Проходить півроку, міняється менеджмент видання, далі створюються неможливі умови для роботи більш менш чесних та незалежних і зіркових журналістів, вони поступово вичавлюються з ефірів та редакції, на їх місце приходять слухняні та часом недосвідчені, якими легко маніпулювати новому медіа-менеджменту. Як я зрозумів у більшості нинішніх редакторів Кору контракти до 1 березня 2014 року. Далі відбувається дуже проста річ - контракти просто не продовжуюються. Там де журналісти занадто сильно виступають за якість там стандарти і свободу слова, як з Газетою по київські питання вирішується дуже просто - видання взагалі закривають. Слова головреда Форбса пророчі, він написав сьогодні, як 100% буде завтра і це потрібно чітко усвідомити.
28 марта 2013, 20:08
Стражински добавил комментарий к статье
Израильские войска начали широкомасштабную операцию в Дженине
Якщо ми будемо саджати на Зону студентів за самовираження тобто робити з них зеків, в нас не буде майбутнього. Максимум на що заслуговував принаймні один фігурант справи, який займався виключно розклейкою трафаретів, які наша міліція визнала "неповагою до президента" це штраф, або громадські роботи, як на Заході де зірки кіно і шоубізу поголовно їх відбувають за не менш хуліганські дії а то й більші дії. Є ще такі види покарання як домашній арешт. Все це обіцялося новим нібито гуманізованим КПК, але на прикладі цих хлопців видно, що країна зацікавлена не у перевихованні не у розясненні не у профілактиці а у множенні зеків. І тут я повністю згоден з Murzik Vasilyovich.
28 марта 2013, 20:11
Стражински добавил комментарий к статье
Израильские войска начали широкомасштабную операцию в Дженине
Максимум громадські роботи або штраф, мінім - нічого, тут немає ніяких закликів прямої дії, просто зображення. Тобто його розклейка це те саме що спалити опудало Обами там і то більше дії та натяків на якесь насильство.
28 марта 2013, 20:14
Стражински добавил комментарий к статье
Израильские войска начали широкомасштабную операцию в Дженине
В демократичних країнах їх би максимум суддя змусив відчистити ту будівлю яку вони закидали фарбою. Це було б справедливо абсолютно. Їм би цього вистачило. А тепер уявіть, що вашу дитину яка вирішила кинути в щось фарбою, чи розбила скло в універі відправляють на ЗОНУ на рік, роблять з вашої дитини зека із судимістю, фактично руйнують дитині майбутнє замість того щоб провести виховну роботу. Ваша реакція?
5 апреля 2013, 15:30
Стражински добавил комментарий к статье
Опальный генерал Кравченко возвращается в Украину
"То же самое сейчас происходит НА Украине"... Дуже сумно чути від нібито української журналістки вживання такої принизлової форми звернення до власної держави, яку довзоляють лише в Росії. Такі речі елементарні потрібно знати, коли ти український громадянин то правильно казати "В Україні", а не НА. Це питання поваги до власної держави. Друге: "У меня складывается впечатление, что граница между Украиной и Россией - это новая Берлинская стена, возведенная Западом между великим русским народом..." Ну це повний нонсенс, порадив би трошки ознайомитися із історією, перш ніж робити такі висновки. Яким чином Захід щось збудував між Росією і Україною? Я вже мовчу про те, що громадянка України називає українців та росіян одним великим русским народом, це ще один нонсенс з усіх точок зору. Словянським народом так, можна назвати, як і інші словянські народи. Одним словом дискусія вкрай не вахова, і загалом важко сприймати її рівень від 22 річної ведучої, яка не обізнана в елементарних історичних фактах, подіях, тощо і не може в силу віку фахово вести розмову про СРСР, бо не народилися і не росла в тій країні.
5 апреля 2013, 15:55
Стражински добавил комментарий к статье
Опальный генерал Кравченко возвращается в Украину
"чтобы коренное русское население переквалифицировать в оккупантов-россиян", - ще один нонсенс, ніякого корінного російського населення ніколи не було на території України, їх завозили, вони колонізували наші землі, мігрували сюди. У США ніхто не наважиться назвати нащадків колонізаторів корінним населенням Америки, бо єдине корінне населення там це індіанці.
11 сентября 2012, 19:23
Стражински добавил комментарий к статье
Прогноз погоды
І друге запитання, якщо ми вже розпочали розмову про моральність в політиці. Пані Інно, наскільки морально проштовхувати свого чоловіка в депутати Верховної Ради України? І чому ви це приховуєте та намагаєтеся ніде не згадувати. Наскільки такий сімейний підряд, а по суті реальний непотизм (кумівство по народному), відповідає критеріям моральності, на ваш погляд? 60-м номером списку ПР іде медіа-адвокат ув’язнення Тимошенко Інна Богословська. А ось її чоловік Володимир Мельниченко балотується до Верховної Ради за округом №193 в Кам'янець-Подільському.
11 сентября 2012, 16:41
Стражински добавил комментарий к статье
Прогноз погоды
Пані Інно ну це вже ви зовсім перебільшуєте. 1) А як же чорнуха проти опозиції наприклад ось ця @#$%&://@#$%&.politarena.org.@#$%&/index.php?newsid=43095 на яку було замовлено купу банерів на провідних сайтах, зокрема на УП. Тільки не кажіть, що це автори на якомусь мало мальські відомому ресурсі замовляють собі дорогущі банери на головному політресурсі країни. По змісту статті видно звідки ростуть ноги. 2) А якже результати моніторингу "Опори", згідно яких кандидати в депутати від Партії регіонів є основним порушником правил проведення передвиборної кампанії. Там згадується і порушення правил проведення агітації вашими кандидатами і силовий тиск і підкуп виборців, тощо. 3) Ну а як ви вдаєтеся до тих же методів про які ви писали у себе в блозі всі бачили на останньому ток шоу, де ви почали нагадувати Ляшку про злощасне відео оперативної зйомки. Хіба це не брудні технології?
4 апреля 2013, 14:17
Стражински добавил комментарий к статье
В Китае взорвался завод - двадцать семь погибших.
Погоджуюся з колегою, блокування вичерпало себе. Однак коли Партія регіонів не хоче йти на компроміси і розмовляє із опозицією виключно з позиції сили, які на вашу думку залишаються в опозиції реальні інструменти для протидії цьому?
17 апреля 2013, 14:25
Стражински добавил комментарий к статье
Погода на воскресенье
Це може бути як одна з формальних підстав для імпічменту (на зразок того, як судили Аль-Капоне, не змогли довести вину по злочинам, засудил за несплату податків ). Правда без закону про імпічмент реалізувати цей сценарій практично нереально.