Геннадій Ткачук
Украина, Винница
27 февраля 2015, 13:59

За рік очищення влади так і не відбулося

Арсеній Петрович Яценюк уже рік очолює український уряд, маючи підтримку Верховної Ради. Ми дали прем’єрові «аванс», проголосували, створили коаліцію, але рухів немає.
11 февраля 2015, 11:31

Росія – агресор! Самозвані республіки – терористи!

Визнати Російську Федерацію агресором, а так звані «ДНР» та «ЛНР» – терористичними організаціями.Таке рішення прийняли уже депутати багатьох місцевих рад.
6 февраля 2015, 13:28

Звернення до Гаазького трибуналу - шлях подолання військової агресії Росії

Верховна Рада прийняла проект постанови щодо визнання Україною юрисдикції Міжнародного кримінального суду щодо ситуації, яка сталась внаслідок триваючого збройного вторгнення Російської Федерації
13 января 2015, 15:08

Питання популяризації української культури має вирішуватися на державному рівні

Як відомо, днями Державний комітет телебачення і радіомовлення запропонував припинити функціонування української версії міжнародного телеканалу Euronews.
9 декабря 2014, 14:04

На Вінниччині дії місцевих «повстанців» «грають на руку» Кремлю

Події, які відбулися у Вінниці 6 грудня, сколихнули громадськість не лише міста, а й всієї країни. В результаті штурму приміщення обласної Ради постраждали люди.
28 ноября 2014, 12:36

Перший день Верховної Ради восьмого скликання

Перш, ніж поділитися своїми враженнями від першого дня роботи Верховної Ради восьмого скликання, хочу привітати Володимира Гройсмана з обранням на посаду голови Верховної Ради.
21 ноября 2014, 13:50

Діалог з терористами і фінансування окупованої території? – Не дочекаєтесь!

Як заявила спікер Ради Федерації Росії Валентина Матвієнко, Президент України Петро Порошенко своїм указом про припинення фінансування Донбасу виштовхує з України частину жителів. При цьому вона зазна
17 ноября 2014, 12:54

Судoва рефoрма повинна пoдoлати прoгнилу та кoрумпoвану судoву систему

Судoва рефoрма повинна пoдoлати прoгнилу та кoрумпoвану судoву систему та спрoстити захист грoмадянами свoїх прав
7 ноября 2014, 14:04

Інтервенція і Вітчизняна війна тривають

На недавньому засіданні РНБО Верховний головнокомандувач Петро Порошенко повідомив, що сьогодні сформовано декілька нових частин-з'єднань, які дозволять вже зараз перекрити можливий наступ
5 ноября 2014, 14:36

Скасування депутатської недоторканності - «випробовування на міцність»

Сьогодні громадяни чекають від новообраного парламенту чітких дій у всіх важливих для держави напрямках. Суспільство вимагає перейти від обіцянок до реальних дій.