UA
 
Андрей Петров
28 апреля 2013, 10:16
Андрей Петров добавил комментарий к статье
The Boston Globe: Выбор в Украине
Дякую, питання складне дуже. Важко було.
28 апреля 2013, 10:16
Андрей Петров добавил комментарий к статье
The Boston Globe: Выбор в Украине
Отже ніяких аргументованих питань стосовоно змісту, лише питання на зразок "а що я називаю дитинкою"? Ок, беремо ширше я прихильник тієї теорії у праві, за якою людина набуває прав з моменту зачаття, а не народження чи певного терміну розвитку плоду. До речі Ваша логіка доволі абсурдна, визначати певні терміни, бо так само можна робити в інших ситуацях, от людина померла, для чого її хоронити, тратии гроші на гріб, процесію, священика, думати над місцем на кладовищі? Це ж вже не людина! Звичайно тінь буде, однак закон врегульовує дане питання, такий вчинок для лікаря матиме відповідну статтю і сувору санкцію у КК.
23 января 2013, 17:23
Андрей Петров добавил комментарий к статье
Die Presse: Премьер в качестве наследного принца Кучмы
Хотів автор підісрати, та не вийшло. Інколи подібну маргінальну критику ррозглядаю як піар, люди дивляться, шось пишуть таке "не далеке" і фотошоп кидають. Дякую, Вам за підтримк, Ви тільки но збільшили наші ряди наспрвді!
6 декабря 2012, 19:44
Андрей Петров добавил комментарий к статье
Из-за пожара на Черниговщине остались сиротами шестеро детей.
Ти шо бендЕровец окаянний брешеш то???? срузге в москвабадє закрили і боролись з останньою бібліотекою українців, плюс закрили майже всі українські школи(одна по ходу зосталась) і ліквідували товариство українців Росії.(погугліть перевірте.). І це "дружні "акти за останній рік. Так шо ж ти фошизд, такоє гаварішЬ, рускій дуХЬ ета же панацея ат всєхЬ бєдЬ, шо ти сука Аправдиваєшся, іді лучше барісь протів расафобафЬ і накативай!! а ну і чьо шо Чюрка - русзгій мір, он прєкрасєн і многраннн. Всьо норм акаянниє)