UA
 
Павло Різаненко
Украина, Бровари
21 января 2013, 23:18
Pavlo.Rizanenko добавил комментарий к статье
Дочь пыталась убить мать за мобильный телефон
А ще цікаво відмітити що якщо не рахувати коментарі Кищука та мої то дану тему прокоментувало 5 користувачів. Переглянув профайли всіх 5-х і о чудо! Зясувалось що це єдина тема яку вони коли небудь коментували :-) Хтось таки розгорнув серйозну активність щоб дискредитувати Батьківщину та зіштовхнути лобами опозиційні партії в Броварах.
21 января 2013, 22:20
Pavlo.Rizanenko добавил комментарий к статье
Дочь пыталась убить мать за мобильный телефон
Цікаво а Володимир Опалько сам знає що у нього блог зявився на Кореспонденті? :-) Наскільки я знаю то Опалько до цього немає ніякого відношення - це фейковий блог. Для мене прикметно що ця стаття лайкнута з фейкового еккаунта "Павел Ризаненко", а не з мого справжнього "Павло Різаненко". Фейковий користувач "Павел Ризаненко" був зареєстрований під час виборів моїми опонентами (як я гадав з подачі пана Грицая, керівника штабу Федоренка) і там розміщувались дискредитуючі статті. На мою вимогу адміністратор Корреспондента повидаляв ті записи але як він пояснив сам еккаунт вони видалити не можуть. Цікаво що вибори давно давно закінчились, а цей фейковий еккаунт ожив 19 січня 2013 року тим що лайкнув запис в фейковому блозі Опалька.
2 февраля 2013, 16:21
Pavlo.Rizanenko добавил комментарий к статье
В мае доходы украинцев превысили 19 млрд гривен
Доброго дня, Сергію! Прошу звернути увагу що це пости з фейкового псевдоблогу з якого під час виборів неодноразово пробували мене дискредитувати (@#$%&://my.korrespondent.net/user/65930161), мій справжній блог - @#$%&://my.korrespondent.net/user/65912885/publications. Я вже звернувся до адміністратора Корреспонденту з проханням видалити псевдоблог (чомусь минулого разу вони повидаляли записи цього псевдоРізаненка, але сам еккаунт залишили), прошу ігнорувати та видаляти всі коментарі псевдоРізаненка (my.korrespondent.net/user/65930161). З повагою, Павло Різаненко