UA
 
Назарій Заторський
12 мая 2013, 01:13
Назарій Заторський добавил комментарий к статье
Роналдо выздоровел и сможет сыграть против "Динамо"
Дорогий Степане. Ваша впевненість у власній цілковитій праведности і моїй абсолютній гріховності виглядає справді дуже мило (я аж посміхнувся, коли читав Ваш коментар). А спосіб, у який Ви викладаєте власні думки, наштовхує на думку, що Ви, очевидно, адепт якоїсь із сект (можливо, секта Догнала), який у своєму місійному пориві вирішив наставити заблудшого священика на шлях істинний. Тільки Ви даремно витрачаєте час: промити мені мізки (так, як це зробили Вам) не так просто. Мені Вас дійсно шкода. Краще б Ви звернули свій запал на боротьбу із власними гріхами. Бо щось мені підказує, що не все так просто у Датському королівстві і насправді Ви лише проєктуєте на мене свою темну сторону, з якою так палко боретеся і яку так уперто не хочете помічати. Пізнайте правду і правда Вас визволить.
29 апреля 2013, 23:05
Назарій Заторський добавил комментарий к статье
Роналдо выздоровел и сможет сыграть против "Динамо"
Та я вже зрозумів, Степане, що Ви мій особистий троль. Видно, дійсно добрі статті, якщо Ви замість того, щоб зайнятися чимось корисним, пишете під ними всілякі свинства. До речі, звертає на себе увагу той факт, що Ви не навели жодного аргумента, який би заперечив викладені тут думки, а дали якесь цілком невідповідне порівняння. Щодо того, що священики повинні займатися лише паствою, то як і в кожної нормальної людини, в кожного священика теж є свої інтереси. Тим більше, що я не просто священик, а ще й богослов, що передбачає не лише душпастирство, але й реакції на суспільно актуальні теми та явища, одним з яких і є кінематограф. Словом, пишіть далі коменти, Степане, чи як Вас там. Кожен Ваш злобний комент є свідченням актуальности та добротности посту.
26 сентября 2013, 01:55
Назарій Заторський добавил комментарий к статье
Зинченко: Колесникова не вызывали в Секретариат Президента
Шановний пане Черепанов. Насамперед дуже дякую за Вашу реакцію, яка показує, що Ви щиро ратуєте за чистоту помислів та за відповідність дій та слів людини. Але Ви дещо помилилися. Я у своєму дописі не намагався показати, що зло криється в прогресі. Зло криється не в прогресі чи його продуктах, а у підміні віри в Бога вірою в замінники Бога, як-от "наука" чи "прогрес". Наука і прогрес та продукти їхньої діяльности лише відображають той шлях, яким іде людина, відображають той дух, яким дихає людство. Тому боротися треба не з наукою та прогресом, а з нинішнім напрямком розвитку людства, який і задає тон і науці, і прогресу, направляючи їх на руйнівні цілі. Треба міняти дух, яким дихає людство, це малося на увазі в даному дописі. А що стосується прогресу та його продуктів, то Ви ж не станете серйозно стверджувати, що прогрес несе лише чисте добро? Про негативні сторони теж треба говорити (як-от забруднення навколишнього середовища, життя, загублені в хащах інтернету та ін.). А тепер щодо Ваших закидів, мовляв я ханжа та лицемір. Для того, щоб робити такі заяви, Вам як мінімум треба знати мене особисто, а не судити про книжку за обкладинкою, тобто у що я одягнутий на цьому фото. Я вже не кажу, про те, що навіть знаючи мене особисто Ви все одно не знатимете мої думки та остаточні причини моїх вчинків, які не до кінця знані мені самому, а достеменно відомі лише Богу. А для того, щоб мати право сказати, що я несу страх, а не віру, Вам треба було б почути хоча б одну з моїх проповідей. Для того, щоб могти сказати, що я не душі спасаю, а своє владолюбство тішу, Вам треба було б поговорити хоча б із одним із моїх духовних чад. Оскільки я не певен, що Ви зробили хоча би щось із вище зазначеного, то можу зробити висновок, що Ви просто всіх священиків "гребете під одну гребінку", як каже українська народна приказка. До того ж гребете з явним упередженням. Хоча, судячи з Ваших радикальних та всезнайських коментарів під іншими публікаціями, це просто прояв юнацького максималізму, сподіваюся, Ви його переростете. Якщо ж Ви особа
11 июля 2013, 22:28
Назарій Заторський добавил комментарий к статье
Милиция заявляет о всплеске самоубийств в Киеве
Шановний пане. Я з Вами, звісно, погоджуюся, що наука, і зокрема медицина, просунулася сьогодні дуже далеко і те, що раніше вважалося неможливим, сьогодні проста буденність. Однак я щось не чув, щоб лікарі усунули смерть як таку з порядку денного людства. Те, що лікарям іноді вдається повернути когось до життя в перші миті після смерти або довший час штучно підтримувати людину в вегетативному стані, не означає, що знищено смерть як явище. Смерть і загробне життя були й залишаються одним із найважливіших аспектів людського буття та роздумування. Цілком погоджуюся з Вам і в тому, що навколишня реальність, фізичні закони та Вселенна не є Богом. Я, бачите, християнин, а християнству пантеїзм чужий. В кожному випадку, дякую за коментар, сподіваюся, стаття Вам сподобалася.