UA
 
Oleksandr Miroshnychenko
Украина, Киев
10 июля 2013, 16:16
viter72 добавил комментарий к статье
На улице Боженко неизвестные зарезали мужчину.
Тімур, давай не гратись в "високі" ігри. Компромату на Веселовську величезна купа. Офіційного. З печатками і підписами. І факт плагіату підтверджено комісією Академії наук - про що є офіційний документ. І не забувай ГОЛОВНЕ. Веселовська прийшла НА ГОТОВЕ. І за півроку лише зруйнувала роботу Центру. А Корнієнко СТВОРИЛА цей Центр. З нуля. Не завод собі побудувала, не ресторан. І це факт. Нікому і в голову не прийде зміщати з посади Митницького чи Кужельного - бо вони самі створили свої театри. Навіть якщо є творчі претензії-винна бути і повага до людей, які попри все створили щось. Що створила Веселовська? Плагіат? Десяток рецензій сумнівної якості? Ото і все....
10 июля 2013, 16:20
viter72 добавил комментарий к статье
На улице Боженко неизвестные зарезали мужчину.
І для інформації!!! За кордон везли ПРОЕКТ ЦЕНТРУ! На Фестиваль! Проект затверджений самою Веселовською - про що є відповідні документи. Так що тут ти попав "пальцем в небо". Порада:перевіряй достовірність інформації.
10 апреля 2013, 09:20
viter72 добавил комментарий к статье
"Экстремальная свадьба" по-молдавски
А ось репертуар єврейського театру Фрейдліса: 1. Коцерт «Бєня Фіс» 2. Шендерович «Київ у океана» 3. Сагалов «Марк Шагал.Сьома свіча» 4. Шоу програма «Єврейські пісні та жарти» 5. Концертна програма «І знову зустріч» Знайдіть там хоч одну п’єсу Шолом-Алейхема. Дві вистави плюс три концертні програми. За двадцять років! Розумію, що були і інші вистави але для поважного театру досить вбого. По суті це такий собі концертно-філармонійний колектив. Не хочу оцінювати творчій рівень – це справа смаку але про які театральні традиції іде мова? У Міхоелса в театрі йшов «Король Лір», а не «Єврейські пісні та жарти». Тому він був, є і буде всесвітньо відомим режисером!
10 апреля 2013, 08:59
viter72 добавил комментарий к статье
"Экстремальная свадьба" по-молдавски
Трохи історії. Конфлікт між Гройсман та Монастирським виник з приводу фестивалю "Блукаючі зірки". Власне все почалось з того, що Гройсман писала числені доноси на організаторів фестивалю, оборюючись тим, що театр Фрейдліса не був запрошений. Доноси були брудні і до творчості не мали відношеня. Варто зрозуміти, що театр Фрейдліса ЖОДНОГО відношення, крім родинних зв'язків самого керівника,до Київського ГОСЄТу не має! Ні за репертуарною політикою ні за творчими засадами. Театр Фрейдліса - ПРИВАТНИЙ театр. Не оцінюючі творчій рівень скажу лише, що таких приватних театрів в Києві є багато. І чому саме його винен фінансувати держбюджет не зрозуміло. лише тому, що єврейський? В Києві існував театр "МАЗЛТОВ" під орудою Мєльского. Зараз Монастирський створює новий театр. Що в цьому поганого? Лише те, що гроші проходять повз Фрейдліса?Хай буде СТО єврейських театрів. А Фрейдліс чесно конкурує з ними.