Олександр Федоренко
Украина, Київ
18 декабря 2014, 11:19

Побороти страх втрати корита

Поряд з люстрацією, в країні має закритися «кормушка», яка ще з часів СРСР моментально робила зі звичайних громадян - місцевих царьків й авторитетів.
11 декабря 2014, 16:23

За склом.Чи є необхідність он-лайн трансляції Київради?

Web-трансляція засідань в режимі реального часу – не шоу, не чергове оковтирання.
1 декабря 2014, 15:33

4- в метро, 3 –в трамваї

80 людей, що їдуть в автобусі, мають у 80 разів більше прав, ніж одна людина, яка їде у власному авто. Києву потрібні комплексні реформи замість точкового механізму вирішення «там, де рветься»
19 ноября 2014, 13:48

Хто стоїть за протестами на Осокорках?

Очевидно одне – подібні конфлікти будуть мати місце внаслідок безвідповідальності вибору киян. Обираючи в травні цього року своїми представниками інтересів у Київраді членів «молодої команди» екс-мера Черновецького, невже мешканці Дарниці сподівалися побачити їх потім на барикадах?
7 ноября 2014, 12:49

10 слів - історія одного року України

Анексія, блокпост, сепаратизм, Небесна сотня, ескалація, Новоросія... 10 слів, нових і, як ніколи актуальних для українців, характеризуючих проблематику, перспективи й життєдіяльність нашого суспіль
23 октября 2014, 15:46

А Ви читали програми кандидатів в нардепи? Що чекає на Київ...

Передрук матераілу з "LB.ua" Для українських політиків обіцянка – «цяцянка», проте важливо (й цікаво) знати, що пропонують майбутні нардепи для свого міста, округу, виборців. Хоча іноді, складається враження, що деякі з них навіть не розуміють суті своїх майбутніх повноважень.
1 октября 2014, 17:05

Люди просто втомилися чи... аз воздам?

Чи від отриманих синців «пролюстровані» стануть більш чесними, припинять виводити награбоване в офшори, лобіювати законопроекти, віддавати без конкурсів тендери, почнуть жити в «двушках» у спальних районах і лікуватися в районних поліклініках?
9 сентября 2014, 18:11

Трансформація ЗВИЧАЙНОГО українського виборця у НЕПІДКУПНОГО виборця

«Україна для людей», «Творю добро!», «Вмєстє побєдім!», «Кияни передусім» - слогани передвиборчих кампаній різних часів, загорнуті у яскраву обгортку з підкупу та обіцянок. За 23 роки незалежності,
9 сентября 2014, 17:36

Трансформація ЗВИЧАЙНОГО українського виборця у НЕПІДКУПНОГО виборця

«Україна для людей», «Творю добро!», «Вмєстє побєдім!», «Кияни передусім» - слогани передвиборчих кампаній різних часів, загорнуті у яскраву обгортку з підкупу та обіцянок. За 23 роки незалежності, український політикум зазнав чи не найбільш глобальних інновацій у сфері підкупу виборців.
12 августа 2014, 16:59

Досить безпрецедентних вилучень

Кожного наступного року Київ недоотримає в середньому 12-13 млрд.грн., які місто мало з отримати від повернення 100% податку. А це - фінансування освіти й медицини, в тому числі муніципальні надбавки бюджетникам, нові станції метрополітену, тарифна політика, модернізація системи тепло-водопостачання, міські цільові програми, тощо.