Валентин Гладких
Украина, Киев
29 сентября 2014, 20:17

Криваве жертвопринесення шахраїв

Найстрашніше не те, що гинуть люди, хоч і це жахливо та неприпустимо. Найстрашніше те, що їхня жертва поки що марна. Проте невинна кров самопожертви вимагатиме відплати. І шахраям не уникнути її.
9 сентября 2014, 23:34

Vox populi: чи може референдум зупинити гарматну канонаду?

Цивілізоване розлучення за прикладом Чехії та Словаччини набагато привабливіший варіант ніж продовження на Донбасі безглуздих, а головне, безрезультатних "боснійських війн".
5 сентября 2014, 01:32

Не рий ями іншому, бо сам у неї потрапиш

Перед тим як радіти "забороні КПУ", яку ненавидите, поміркуйте чи не стане це увертюрою процесу, у результаті якого хтось з часом заборонить і те, що ви любите...
24 июня 2014, 20:16

Кров, піт, важка праця та сльози, які можуть принести Перемогу

Для збереження державності українцям необхідно якнайшвидше позбутися ілюзій щодо швидкого й безболісного вирішення економічних, соціальних та політичних проблем
7 апреля 2014, 23:11

Про джерела донецького і луганського сепаратизму

Українофобія інспірується, фінансується, підтримується та розпалюється Кремлем, але народжується вона з іншого, тож пояснювати її виключно впливом ворожої пропаганди було б великим спрощенням.
18 августа 2013, 18:08

Незалежність – це криміналітет, державні символи плюс дибілізація всієї країни

Чим дибільнішою є влада, тим дибільнішим повинен бути народ, який ця влада визискує, тому невігластво є необхідною умовою існування наявного політичного ладу.
23 декабря 2013, 23:08

В.Высоцкий о привыкших сочувствовать издалека и поддерживать Майдан "про себя"

Продолжение проекта "Современное прочтение российской классики". В этот раз - В. Высоцкий о сочувствии к зарывшим голову в песок японским обезьянам стоящим раком на страже донецкой омерты.
15 декабря 2013, 14:41

Что такое "региАнальная стабильность" и почему надо бороться против нее

Забавно и грустно наблюдать за тем, как на "антимайдане" стабильно бедные и бесправные холопы отстаивают "стабильность", гарантирующую богатство и вседозволенность их барину.
4 декабря 2013, 17:18

«No passaran!» Не відступати і не здаватися! Не помирати і не вбивати!

Майдан – це лише вершина айсбергу, а «ригіАнальний титанік» піде на дно лише від зіткнення з крижаною глибою народного небажання більше терпіти цей кримінальний режим
30 ноября 2013, 13:31

Суасонська чаша Януковича або чому не варто домовлятися з режимом-рекетирів

У нас ще є можливість уникнути перспективи остаточного перетворення на мовчазне бидло. Безправне бидло, що житиме "на власній не своїй землі". Але права не вимолюють, їх відстоюють - якщо треба мечем.