UA
 
Лесь Данилевський
Черкаси
6 октября 2013, 15:11
Less91 добавил комментарий к статье
В Киеве на неделю перекроют Крещатик
Іскрнна русская душа азіата, навіть якби Повєткін був нокаутований, або вбитий його все одно звали б героєм а кличка салоєдом. Росіяни ніколи не вміли програвати, це частина їхньої імперської лірики.
30 сентября 2013, 18:50
Less91 добавил комментарий к статье
Возбуждено 63 уголовных дела по расхищению средств ЧАЭС
Один з коментарів спонукав мене написати звернення до автора (завчасно прошу вибачення у читачів за відвертість). Нацист Павло Прибіш, ви новий Павлік Морозов і Сава Чалий в одному лиці. Ви олігархічно-бандитський прихвостень і Московсько-Варшавський поц, що немає ні Бога ні Фюрера за душею, і служить особисто Ренату Ібн Магомету Ахметову, і його шаріатській патріархальній ідеології. Негайно діліться грошима які вам платять!!! А не то, ми вас знайдемо і піддамо трибуналу як гомо-юдофоба, і військового злочинця (По статі Бандеровщіна і буржуазний националізм).
30 сентября 2013, 08:12
Less91 добавил комментарий к статье
Возбуждено 63 уголовных дела по расхищению средств ЧАЭС
Здається мені, що автор православний фундаменталіст (хочеться почути це від нього), з традиційним (не модерним) баченням на сім'ю, що в інформаційному суспільстві сприймається як архаїка (особливо різнородними поборниками ідеї Человеколюбства в різних позах). З автором можна погодитися у всьому, крім останнього: "толерантність це вища форма байдужості..." до всього, крім людей які не є толерантними. Таким чином - толерасти не толерантні! Особливо, до людей що відстоюють власну позицію через не байдужість.
6 октября 2013, 15:14
Less91 добавил комментарий к статье
В Ираке погибли 60 человек от взрыва бомбы.
А. Вертинский Что Вы плачете здесь, одинокая глупая деточка, Кокаином распятая в мокрых бульварах Москвы? Вашу тонкую шейку едва прикрывает горжеточка, Облысевшая, мокрая вся и смешная, как Вы. Вас уже отравила осенняя слякоть бульварная И я знаю, что крикнув, Вы можете спрыгнуть с ума. И когда Вы умрете на этой скамейке, кошмарная, Ваш сиреневый трупик окутает саваном тьма... Так не плачьте ж, не стоит, моя одинокая деточка, Кокаином распятая в мокрых бульварах Москвы. Лучше шейку свою затяните потуже горжеточкой И ступайте туда, где никто Вас не спросит, кто Вы.
6 октября 2013, 22:47
Less91 добавил комментарий к статье
На Камчатке "Ниссан" сбил трех инспекторов ДПС, один из которых погиб.
Я не буду воювати, я краще буду їсти Я не буду воювати, кругом одні фашисти Таке враження, що всі хто хоча б на крок відходять від ідеї утопічного лібералізму є фашистами. Це точно можна прослідкувати з коментарів окремих особистостей.
5 сентября 2013, 21:44
Less91 добавил комментарий к статье
По факту доведения до банкротства "Чистых металлов" возбуждено дело
Здається мені, що автор під різними не однозначними фразами має на увазі конкретних осіб. До речі, знаю одного молдаванина, який любить голосно кричати: "Слава Україні", але він не з Черкас.
23 сентября 2013, 11:49
Less91 добавил комментарий к статье
В Аризоне воздушный шар с людьми рухнул на землю.
Безумовно, автор правий. Кацапізм це не міфічна істота - це даність українського Манкуртизму (психологічний комплекс полукровності і меншовартості у окупованих націй), що століттями виховувала Російська імперська машина на окупованій території. Як приклад: в Ужгороді, Тернополі, Франківську (які були в окупації п'ять десятиліть), якщо заговорити з україномовною людиною по російські, вона швидше перейде на англійську ніж на російську. Молодь в столиці і обласних центрах вважає модним розмовляти кацапською (не російською), оскільки цим нівелюється лімітне походження їхніх батьків і створюється фікція автохтонностів даного міста.