STOP Епідемія
Украина,
30 декабря 2014, 13:40

КИЇВ ЛІДЕР ЗА ФІНАНСУВАННЯМ, АЛЕ АУТСАЙДЕР ЗА ІННОВАЦІЯМИ У БОРОТЬБІ З ВІЛ

Про проблему ВІЛ/СНІДу в Україні говорять здебільшого або 1-го грудня, у Всесвітній день боротьби зі СНІДом, або коли трапляється якийсь скандал в цій галузі.
30 декабря 2014, 12:19

СТАН СПРАВ ТА НЕОБХІДНІ РЕФОРМИ У ГАЛУЗІ ПРОТИДІЇ ВІЛ-ІНФЕКЦІЇ

В прес-центрі «Паритет» відбулась прес-конференція, присвячена проблемам виживання людей, які живуть з ВІЛ та необхідності проведення змін у галузі протидії ВІЛ.
30 июля 2014, 17:52

Благодійність і держава: час для нових рішень

Соціальне замовлення та конкурси проектів – поширений в Євросоюзі та Сполучених Штатах Америки механізм надання соціальних послуг та, водночас, підтримки діяльності благодійних організацій.
24 июня 2014, 16:39

Соціальне замовлення – можливість, що потребує втілення на Чернігівщині

Запровадження соціального замовлення є необхідним і актуальним механізмом реалізації соціальної політики, що забезпечить максимальний результат при мінімальному навантаженні на бюджет.
10 июня 2014, 11:59

АНТИСНІД – через боротьбу з корупцією

Кожне бюрократичне порушення закону при здійсненні державних закупівель товарів для протидії ВІЛ призводить до серйозних наслідків.
2 июня 2014, 14:20

Медіа-ланч у Запоріжжі. Про фінансові шляхи боротьби з епідемією ВІЛ/СНІД

В недалекому майбутньому значну частину соціальної допомоги вразливим верстам населення зможуть надавати неурядові громадські організації, зокрема, людям які живуть з ВІЛ/СНІДом.
5 июня 2014, 15:31

Україна вимагає ефективних методів боротьби з смертельними хворобами

Сьогодні епідемії ВІЛ/СНІДу, туберкульозу і гепатиту С – справжня біда України. Про швидке розповсюдження цих хвороб говорять давно, але мало хто пропонує конкретні шляхи вирішення проблем.
27 мая 2014, 23:31

Туберкульоз в Україні: 10 років епідемії

Десять років тому в Україні була оголошена епідемія туберкульозу серед дітей та дорослих. І хоч на проблему звернули увагу, все одно з того часу не вдалося врятувати сотні тисяч громадян. Причин багат