Ярослав Ковальчук
Украина, Киев
13 марта 2022, 18:13

Окремі правові аспекти незняття судимості за вчинення особливо тяжкого злочину

В даній статті з'ясовується, чи може займатися адвокатською діяльністю фізична особа, яка має незняту судимість за вчинення нею особливо тяжкого злочину.
18 января 2022, 20:55

Окремі наслідки пропущення строку, який встановлений для прийняття спадщини

В даній статті з'ясовується, які наслідки настають внаслідок пропущенн строку, що в свою чергу встановлений для прийняття спадщини.
13 января 2022, 08:21

Окремі аспекти великої відстані між відповідними географічними місцями

В даній статті з'ясовується, чи є велика відстань між місцем проживанням спадкоємця та місцем розташуванням спадкового майна поважною причиною пропоуску строку, що встановлений для прийняття спадщини.
9 января 2022, 20:48

Окремі аспекти відсутності документів, що посвідчують право власності на майно

В даній статті з'ясовується, чи є відсутність документів, що посвідчують право власності спадкодавця на майно, поважною причиною пропуску строку, що в свою чергу встановлений для прийняття спадщини.
10 января 2022, 21:48

Окремі проблемні питання незнання спадкоємця про смерть спадкодавця

В даній статті з'ясовується чи незнання спадкоємця про смерть спадкодавця є поважною причиною для продовження даній особі строку, який встановлений для прийняття спадщини.
9 января 2022, 19:28

Окремі правові аспекти незнання спадкоємця про наявність заповіту

В даній статті з'ясовується чи є поважною причиною пропуску строку, який встановлений для прийняття спадщини, необізнаність спадкоємця про наявність складеного заповіту.
9 января 2022, 19:38

Окремі питання щодо пропущення строку, який встановлений для прийняття спадщини

В даній статті з'ясовується чи пропущення спадкоємцями строку, що встановлений для прийняття спадщини, є достатньою підставою для остаточного позбавлення таких осіб права на спадкування.
9 января 2022, 20:39

Окремі проблемні питання перебування спадкоємця в стані дипресії

В даній статі з'ясовується, чи є перебування спадкоємця в стані дипресії поважною причиною для продовження строку, який встановлений для прийняття спадщини.
9 января 2022, 20:36

Правове підгрунтя якісного застосування ч. 3 ст. 1272 Цивільного кодексу України

В даній статті зясовується, за яких саме юридичних фактів можна застосовувати правила, які закріплені ч. 3 ст. 1272 Цивільного кодексу України.
9 января 2022, 20:37

Окремі правові питання хвороби дітей спадкоємця

В даній статті з'ясовується, чи є хвороба, яка спіткала дітей спадкоємця, поважною причиною для продовження строку, що в свою чергу встановлений для подання заяви про прийняття спадщини.