Іщенко Марія
Украина,
16 апреля 2018, 13:14

У Тернополі почали роботу над впорядкуванням розміщення вивісок

Не дозволити перетворити місто на “шанхай” хочуть представники міської влади та громадські активісти. Засилля вивісок на фасадах будинків у історичному центрі псує загальний вигляд Тернополя.
5 апреля 2018, 22:19

Соціальне замовлення: практичне рішення для соціальних проблем населення

Вирішити проблеми поганого надання соціальних послуг населенню може соціальне замовлення. Якісна робота громадських організацій і фінансова підтримка з місцевого бюджету - вихід із застарілої системи.
4 апреля 2018, 15:33

Влада запрошує громадські організації соціальних напрямків до співпраці

Громадські організації, які надають соціальні послуги населенню, можуть отримувати за це кошти з бюджету міста. Таку співпрацю влади та ГО передбачає механізм соціального замовлення.
7 августа 2017, 00:48

Димова завіса огорнула депутатів: відбулась чергова сесія Тернопільської міської

Попри протести людей та сутички, сесія ТМР зібрала необхідну кількість депутатів та продовжила свою роботу. Перцевий газ і дим з бочок не завадив прийняти рішення по котельнях.
7 августа 2017, 00:26

Реєстр комунального майна, як один з показників відкритості тернопільської влади

Вся комунальна власність в Тернополі - власність громади. Проте, якщо запитати пересічних жителів, то мало хто знає, скільки і чого є в місті насправді.
28 мая 2017, 00:37

У Тернополі вирішили незаконно відкликати депутатів

24 березня відбулись «таємні» збори громадян з метою відкликання місцевих депутатів. Попри порушення низки положень законодавства, ініціативну групу створили. Невідомо, чи прийме такі протоколи ТВК.
28 мая 2017, 00:23

Яйця та перцеві балончики: сесію Тернопільської міської ради вкотре перенесли

Вчетверте не вдалось зібрати всіх та проголосувати ряд питань. У дію йдуть не проекти рішень, а яйця, перцеві балончики, замінування...
14 апреля 2017, 23:30

Пожежна безпека в школах Тернополя: бути чи не бути?

Пожежна безпека школярів не менш важлива, аніж питання харчування, санітарних, технічних та інших умов навчання.
8 апреля 2017, 11:39

Інструмент місцевої ініціативи відтепер дієвий: ключові рішення 14 сесії Тернопі

Землю під будівництво багатоквартирного будинку можуть продати за 4 мільйони гривень. Тернополяни отримали всі умови для створення власних проектів рішень. Котли на альтернативному паливі шкодять.
25 марта 2017, 14:49

В Тернополі обговорили екологічні проблеми міста

Чимало запитань виникає до представників місцевої влади щодо таких проблем, як сортування відходів, створення сміттєпереробного заводу, забруднення водойм та багато іншого.