Пересічний Громадянин
Украина, Киев
23 августа 2015, 08:34

МОТИВАЦІЙНЕ ВІДЕО ДЛЯ БАЖАЮЧИХ СТВОРИТИ ОСББ

Люди часто питають: як почати створювати ОСББ? Про що розмовляти з сусідами? На ці та інші питання дає відповідь броварський активіст Андрій Саук, котрий пройшов усі етапи самоорганізації, почавши з прибирання сміття на власному подвір'ї. Тепер його будинок став флагманом у своєму житловому комплексі за рівнем життя і обслуговування. Дивіться наше відео з самих Броварів.
21 августа 2015, 19:03

Яценюк отпраздновал свой первый МИЛЛИАРД на закрытой вечеринке

В эфире телекомпании Blacksea tv известный автогонщик, волонтёр и просто хороший человек Алексей Мочанов заявил, что премьер-министр Украины, Арсений Петрович Яценюк устроил закрытую вечеринку по случаю "заработка" первого МИЛЛИАРДА денег на войне. РВІТЬ ПУКАНИ МАЙДАНУТІ!
26 июля 2015, 20:13

Александр Фальцевич , начальник Патрульной полиции Киева

Коментар Володимира Бойко: https://www.facebook.com/permalink.ph... Судячи з інтерв’ю начальника неіснуючої «патрульної поліції» Києва, так звана міліцейська реформа матиме лише два наслідки. По-перше, українська мова буде остаточно вилучена з офіційного спілкування, а, по-друге, вулиці патрулюватимуть люди, які уяви не мають, коли саме закон дозволяє їм застосовувати зброю. Також цікаво, чи доживу я до тих часів, коли на керівні посади в міліції/поліції будуть набирати людей, які мають хоча б неповну середню освіту? Оскільки (і це може підтвердити міністр Аваков) вільне володіння українською мовою передбачено програмою за курс середньої школи.
26 июля 2015, 13:43

Освежитель памяти для упоротых

Обіцяв, обіцяю і буду обіцяти