Вадим Сидорчук
Украина, Київ
19 сентября 2016, 10:10

Процес без прогресу: чому не працює Нормандський формат?

Припинення вогню на Донбасі на тиждень – з такою обіцянкою Москви 14 вересня прибули до Києва міністри закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр та Франції Жан-Марк Еро.
10 августа 2016, 11:55

Великі американські перегони і Україна: чому не варто перейматися заявами Трампа

Епатажність та прямолінійність головного кандидата від республіканців вже змусили нервувати багатьох американських союзників, в тому числі й Україну.
4 мая 2016, 17:49

Як перетворити «політичну» економіку України на вільний ринок?

Eкономічна ситуація в сучасній Україні ставить на порядок денний питання ефективності економічних трансформацій. Спробуємо розібратися в причинах і окреслити напрями виходу зі складного становища
25 марта 2016, 11:24

Оборонятися по-новому: як Великобританія допомагатиме Україні

Російська авантюра в Сирії майже добігає кінця, а це означає, що Україні слід готуватися до неминучого посилення протистояння кремлівським військам і найманцям на Донбасі.
26 февраля 2016, 16:07

6 кроків до перемоги в інформаційній війні з РФ

Україна знову – вже не вперше за останні 2 роки, стоїть перед необхідністю кардинальної ревізії своєї інформаційної стратегії щодо протидії «гібридній» агресії Москви.
27 января 2016, 10:48

Гра у війну: Кремль не полишає військового вирішення конфлікту з Україною

Активізація збройних провокацій бойовиків на Сході України, як і минулорічна ситуація навколо захоплення Комінтерново російсько-терористичними військами нагадує, що війна проти України триває.