1 1
Украина, Київ
21 июня 2016, 14:43

Іудеї виявились більш рішучими в українському питанні, ніж президент

Іудеї України проти "миру за будь-яку" ціну: "не українці починали цю війну, а значить не їм платити цю ціну, її повинен заплатити агресора. Лише у такому разі в Україні запанує справжній мир."
17 июня 2016, 18:52

Ураза-Байрам та Курбан-Байрам в Україні пропонують зробити державними святами

Державна служба України у справах Криму і Севастополя пропонує на державному рівні зробити вихідними днями ісламські релігійні святя Ураза-Байрам і Курбан-Байрам.
15 июня 2016, 17:08

Погроми хасидів в Україні, ще один крок до Європи?

Нещодавно на Ютуб каналі Олександра Забожчука з'явилось відео: https://youtu.be/F2qGvMQhrEQ . Дивлячись його - не віриться, що це відбувається в Україні.
15 июня 2016, 19:07

Відміна люстрації та інші рішення Конституційного суду

Наразі Конституційний Суд України розглядає рішення, яке може сильно сколихнути країну - питання відміни закону про люстрацію. Та це не перше рішення КС в угоду чинній владі.
9 июня 2016, 17:09

Особливий статус Закарпаття - наступний крок проросійського плану

Вчора Обласна рада Закарпаття обговорила особливий статус для свого регіону. Одним з депутатів, які активно виступають за особливий статус Закарпаття виявився, звичайно ж, Ледида Олександр.
4 июня 2016, 21:29

Хороший менеджер - не обов'язково хороший президент

Президент України Петро Порошенко назвав ще одну "найголовнішу" умову проведення виборів на окупованих територіях Донбасу.
2 июня 2016, 18:51

Підпал на Інтері - інфопривід без приводу

Сьогодні у Києві підпалили офіс телеканалу Інтер. Так повідомили на різних інформаційних ресурсах. Проте самого власне підпалу офісу насправді не було. Був інформаційний привід для гучних заголовків,