едуард юрченко
Украина, Київ
24 июля 2016, 21:54

Надія Савченко: псевдо-месія чи просто не-месія?

Після звільнення Надії Савченко значна частина українців покладалась на неї як своєрідну «совість нації» ,що зможе принести в прогнилу вітчизняну політику певне очищення. Більш обережні, помічали ,що незважаючи на гідні дії в ворожому полоні Савченко скоріш за все не витягне конструктивну роботу на політичному полі. Максимум стане «ретранслятором правди-матки». Але і цей варіант викликав суттєві сумніви. Для того щоб нести правду необхідно не дати задуріти себе, а це вже вимагає певного загально інтелектуального та освітнього рівня.
21 июля 2016, 15:09

Чому перемагає Ердоган?

Сьогодні Туреччина стоїть перед перспективою всебічного укріплення влади як президента Ердогана особисто так і його політичного курсу в цілому. Зрозуміло ,що це відобразиться на всьому регіоні, зокрема й на Україні та інших країнах Інтермаріуму. Крім того успіхи Ердогана мають певне значення як ілюстрація процесів ,що поступово охоплюють собою весь світ , а не тільки його ісламську частину.
19 июля 2016, 20:43

ЗМІЙ, ЩО ВКУСИВ СЕБЕ ЗА ХВІСТ

Жахливий теракт у Франції випав на вкрай символічний день – «свято» дня взяття Бастилії. День, який вважається символом так званої “французької” революції (хоча до французів ця глибоко космополітична подія має значно менше відношення ніж, наприклад, до африканців).
12 июля 2016, 13:01

Провокація вселенського масштабу.

Просто зараз Україною триває масштабний хресний хід зорганізований УПЦ (МП). Інформація про кількість учасників відрізняється в залежності від джерел але мова однозначно йде про тисячі людей. Фактично мова йде про дві хресні ходи: перша від Свято-Успенської Святогірської лаври на сході, друга від Свято-Успенської Почаївської Лаври на заході. Фіналом маршруту є Київ.
9 июля 2016, 20:26

Травля за відданість…

Декілька днів назад соцмережі сколихнув текст блогера Дмитра Сулими , опублікований від імені і на прохання його друга ,що служить в НГУ. Варто навести його повністю…
22 июня 2016, 01:00

Антиукраїнський погром в Умані та влада : імпотенція чи пособництво злочинцям?

Хасиди стріляли в людей, пошкодили авто поліції і закидали камінням телеоператора одного з центральних каналів в Умані. У чоловіка – численні забої і розбита техніка. Все почалося з того, що п'яні чол
11 июня 2016, 20:20

ЛГБТ та олігархат : перспективи "медового місяцю".

Поліцейські з полку «Київ» публічно заявили про відмову охороняти гей-парад запланований на 12 червня. Але надзвичайно цікавою є їх мотивація….
5 июня 2016, 01:53

Гібридна агентура гібридної війни.

Буквально на днях в Чернігові об’явився колишній (це за власним визнанням) або актуальний (це з точки зору здорового глузду) чекіст Сергій Розумовський. Він має намір балотуватись у 206 виборчому окрузі та претендує на створення так званої «Народної Ради». Цікаво, що її базою він бачить саме Чернігів. Персонаж надзвичайно цікавий і помічений просто в фантастичній кількості явних провокацій. Розповідати про нього можна довго але для нас цікавим є саме останній прояв його активності.
4 июня 2016, 13:18

ІНВЕСТИЦІЇ В НАУКУ: ЯК ТРЕТІЙ СВІТ МОЖЕ СТАТИ ПЕРШИМ

Чи зможе Україна випередити розвинені країни при спробі реалізації стратегії випереджального розвитку? Логічно було б очікувати, що зусилля розвинених країн світу сконцентровані на радикальних проривах в галузі науки та освіти, приблизно так, як це було за доби індустріалізації розвинених країн. Але дійсність виглядає не настільки оптимістичною (чи навпаки песимістичною, якщо глянути з точки зору національного егоїзму).