Анна Левчук
Киев
1 декабря 2016, 13:04

Перевыборы парламента по новому Закону!?

С приходом первых морозов и обильных снегопадов, все громче возгласы с требованием досрочных парламентских выборов.
16 ноября 2016, 10:24

Прощай, Хатія!

Мабуть, мотиви для її вчинку були більш ніж вагомими?
1 ноября 2016, 09:37

Нові партійні реалії: яка ідея може стати платформою для політичного об’єднання

Історія партійного будівництва в незалежній Україні, співпраці та конкуренції переповнена перманентними розколами та зрадами.
31 октября 2016, 16:44

Чи існує вихід із «глухого кута» Мінських домовленостей?

Українська влада знову розбила собі лоба об стіну Мінських домовленостей. Схоже, що цього разу «крига скресла», і Кремль разом із Францією та Німеччиною таки дотиснули офіційний Київ.
19 октября 2016, 15:37

Сфера образования в Украине – на грани выживания…

Учебный процесс городских школ Николаева – на грани срыва. И все из-за наступления холодов, к которым городская власть оказалась абсолютно не готовой. По причине отсутствия центрального отопления вначале детям приходилось сидеть в помещениях в перчатках, кутаясь в теплые куртки, а вчера было принято решение учебный процесс вообще приостановить. Единственным выходом, к которому прибегла Николаевская мэрия, стали внеочередные каникулы.
14 октября 2016, 16:47

Культура та духовність – основа єдності нашого суспільства

Сьогодні, в День Захисника Вітчизни, я хотіла б менше говорити про війну, про її причини. Інший сьогодні день – коли слід щиро та безпосередньо звернутись до наших захисників і сказати їм: ми – Ваші жінки, матері, сестри та доньки, чекаємо Вас живими та здоровими додому. Я хочу висловити надію на те, що вже найближчим часом всі ми станемо свідками, коли у нашій країні настане мир. Бажаю цього від усього серця та душі.