UA
 
Лучко Марічка
19 октября 2017, 12:05
Марічка Лучко добавил комментарий к статье
Cтуденство Вінницького національного аграрного університету вирушає на пікет!
Студенти ВНАУ-кращі з кращих!!! І правильно, що відстоюють свою позицію!Саме завдяки такій молоді, як студенти ВНАУ в нашій країні нарешті настане лад!!!Так тримати!!!
15 мая 2017, 22:04
Марічка Лучко добавил комментарий к статье
Протиправні дії сільголови с.Агрономічного провокують зрив судового засідання
Шулікін з своєю шайкою непогану байку придумав...і як Робінгуд вирішив....."Вільні " землі за його словами роздати.....Класна казка для махінаторських операцій, але не треба думати, що молодь дурна і наївна слухатиме цю дурню.....Студенти не дозволять зруйнувати нашу державу.....і своє майбутнє зокрема!!!!На стороні молоді закон і цим все сказано!!! Навіть якщо Шулікін кожен стовб заклеїть закликами йти до приміщення Вінницького районного суду, сподіваючись криками і погрозами схилити суддю до прийняття неправомірного рішення.....то він глибоко помиляється, що він "закриє очі " Феміді!!! Правда та закон на боці студентів!!!!
26 апреля 2017, 09:03
Марічка Лучко добавил комментарий к статье
40 га державної землі - Академрозвод від Гринюка і Домбровського
Дістало вже це беззаконня!!! Називається живемо в правовій державі!!! Може вже досить ділити землі задля своєї вигоди!!!!Совість , то таких шахраїв не замучить, бо її давно немає....а от час розплати настане швидко!!!Бо це вже перейшло всі межі....