Лена Олейник
Украина, Киев
13 ноября 2018, 11:13

АНДРЕ ТАН РАССКАЗАЛ, ЧТО НОСИТЬ ЗИМОЙ ДЕВУШКАМ PLUS SIZE (ФОТО)

Андре Тан, один из самых успешных и востребованных дизайнеров Украины, первый украинский дизайнер вывивший на подиум моделей Plus size. Уже второй сезон подряд модельер радует обладательниц пышных форм красивой, стильной и главное-доступной одеждой.
1 ноября 2018, 20:47

МОДНАЯ ПРЕМЬЕРА ОТ THE COAT BY KATYA SILCHENKO

В минувшие выходные Катя Сильченко дизайнер и основатель The Coat организовала в Premier Palace Hotel Kharkiv модный десант. Гостями которого стали героини кампании для капсульной коллекции, fashionista, it girls и просто ценители авторского стиля и женственности.
29 октября 2018, 18:06

«ПРИНЦИП УДОВОЛЬСТВИЯ»: СТАРТ НА ОДЕССКОМ ПЛЯЖЕ

В Одессе стартовали съемки украинского блока копродукционного сериала «Принцип удовольствия» («The Pleasure Principle»). Работа над проектом продлится до конца года, а среди задействованных локаций —
25 октября 2018, 15:23

СТРАШНАЯ ПРЕСТРАШНАЯ ИСТОРИЯ, КОТОРУЮ ЖДУТ ВСЕ: ТРЦ «КАРАВАН» ОБЪЯВЛЯЕТ SHOPPING

В одном большом большом городе, расположенном на берегах реки Днепр очень ждут день, когда во всех магазинах и бутиках ТРЦ «Караван» от всех цен остануться лишь 30%.
24 октября 2018, 14:38

У КИЄВІ ПРОЙДУТЬ СПРАВЖНІ ІТАЛІЙСЬКІ ПРИСТРАСТІ НА MISS FASHION ITALY

26 ЖОВТНЯ В КИЄВІ ПРОЙДУТЬ СПРАВЖНІ ІТАЛІЙСЬКІ ПРИСТРАСТІ НА MISS FASHION ITALY.
1 августа 2018, 10:44

Вперше за декілька років в Україні стабілізується ситуація на ринку праці

Вперше за останні п’ять років на ринку праці України досягнуто позитивної динаміки: у 2018 році відбулося зростання чисельності зайнятого населення та зниження рівня безробіття. Про це заявив в. о. Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Валерій Ярошенко під час прес-конференції в Укрінформі.
27 июля 2018, 20:22

#UKRTRIBUNA ЗАПРОШУЄ ВСІХ, ХТО ЛЮБИТЬ СПОРТ

Сергій Сидорчук зустрівся з юними фанатами. Чергова акція в рамках проекту Миколи Василькова #UkrTribuna відбулася у Києві за участі популярного футболіста Сергія Сидорчука. У торгівельно – розважальному центрі «Караван» на зустріч з гравцем зібралися переважно діти усіх вікових груп.
27 июля 2018, 20:18

#UkrTribuna запрошує всіх, хто любить спорт

Сергій Сидорчук зустрівся з юними фанатами. Чергова акція в рамках проекту Миколи Василькова #UkrTribuna відбулася у Києві за участі популярного футболіста Сергія Сидорчука. У торгівельно - розважальному центрі «Караван» на зустріч з гравцем зібралися переважно діти усіх вікових груп.
20 июля 2018, 12:39

Сергій Сидорчук зустрінеться з уболівальниками

22 липня в приміщенні ТРЦ «Караван» відомий українськи футболіст Сергій Сидорчук проведе зустріч із уболівальниками. Під час зустрічі відбудуться розігриши призів, вручення подарунків, проведення вікторини, а також автограф-сесія гравця.
9 июля 2018, 18:22

Відкриття персональної виставки української художниці Оксани Фурса

11 липня в Національному архітектурно-історичному заповіднику «Чернігів стародавній» відкривається персональна виставка української художниці Оксани Фурса.