Безоплатна правова допомога
Украина, Чернігів
13 апреля 2021, 11:09

Результати реалізації проекту «Програма відновлення для неповнолітніх

В минулому році на Чернігівщині було запроваджено проект «Програма відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчинення кримінального правопорушення».
17 октября 2019, 12:25

Що таке адресна правова допомога та як її отримати.

Надання адресної безоплатної правової допомоги значно полегшує доступ незахищеним верствам населення до правової допомоги.
28 августа 2019, 17:24

Як захиститись від шумних сусідів.

Неспинно зростаюча кількість населення в містах, веде за собою постійне розширення чи облаштування житлових площ для потреб проживаючих осіб.
7 августа 2019, 16:38

В Україні змінилися правила маркування продуктів.

Захист прав споживачів - це проблема актуальна в будь який час. Недобросовісність виробників та механізми для штучного збільшення ціни кінцевими продавцями - факти з якими стикаються люди майже щодня. Розробка та запровадження механізмів захисту прав споживачів одне з багатьох завдань, яке покладено на органи державного управління
31 июля 2019, 10:30

Повернути дитину до соціуму – завдання відновного правосуддя

Найпоширенішим правопорушенням серед неповнолітніх є крадіжка. Але чи є сурове покарання запорукою того, що колишні засуджені виправляться? Як свідчить практика – ні.
22 июля 2019, 09:21

Злочини, пов’язані з торгівлею людей, караються позбавленням волі до 15 років

Напередодні Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми , що відзначається щорічно 30 липня, фахівцям системи БВПД чернігівщини хотілося б звернути увагу суспільства на цю проблему.
15 июля 2019, 14:54

Як отримати "Чесну платіжку"

"Чесна платіжка" це спільний проект Уряду та Міністерства юстиції України спрямований на зменшення цін на житлово-комунальні послуги до прийнятного, економічно обґрунтованого рівня.
12 июля 2019, 09:38

Протидія домашньому насильству: законодавчі аспекти.

Закон України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», визначає такі спеціальні заходи щодо протидії домашньому насильству: