Андрій Гмирін
Украина,
21 июля 2021, 10:29

Без реформ Україна буде заручницею світової кон’юнктури

Міжнародні фінансові експерти прогнозують українському ВВП позитивну динаміку. На тлі певного зростання, яке демонструє вітчизняна економіка, це втішна новина.
7 февраля 2020, 17:34

Земельна реформа має відбуватися виключно в інтересах громадян України

Два дні поспіль народні депутати розглядали у другому читанні законопроект № 2178-10 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо умов обігу земель сільськогосподарського призначення».
5 февраля 2020, 15:34

І державі, і бізнесу необхідна нова податкова політика

Точкові ініціативи уряду та парламенту в галузі податкової політики навряд чи здатні суттєво вирішити проблему виведення з тіні вітчизняного бізнесу і недостатнього наповнення державного бюджету.
3 декабря 2019, 16:38

До 31 грудня все ще можна повернути частину своїх податків

Чинне податкове законодавство дозволяє українцям повернути частину податку на доходи фізичних осіб, сплачених із заробітної плати.
23 сентября 2019, 02:39

Україна потребує єдиного фіскального відомства, яке захищатиме громадян і бізнес

Координація з одного «центру управління» дозволяє упереджувати і проводити якісні розслідування злочинів та виконувати одну з основних функцій – захищати права громадян та економічну безпеку країни.
28 августа 2019, 15:21

Система оподаткування України повинна бути суттєво реформована

Тільки при комплексному реформуванні існуючої податкової системи, зміни кадрової політики одночасно з реформуванням антикорупційних органів дозволить докорінно змінити систему оподаткування України.