Ярослав Норман
29 мая 2020, 14:17

ЗАРАДИ МИРУ

Командувач Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв привітав офіцерів Командування, котрі брали участь у миротворчих операціях, представляючи Україну, та провів відеоконференц
23 апреля 2020, 21:03

Кремлівські ЗМІ в ОРДЛО як зброя російської пропаганди в гібридній війні

Утворивши на окупованих територіях Донбасу гібридні, терористичні організації «лднр» країна – агресор переслідує мету цією злочинної акції у створенні чогось схожого на мікрокопію самої сучасної рф.
9 апреля 2020, 18:18

До лав збройних сил РФ призиватимуть строковиків з окупованого Донбасу

Країна – агресор розпочала весняний призов громадян на строкову військову службу.
5 апреля 2020, 18:27

РФ відправила на окупований Донбас дивізію імені Дзержинського

Вище злочинне, політичне керівництво країни – агресора видало таємний наказ про відправку на окуповані території Донбасу підрозділів спеціального призначення дивізії імені Дзержинського.
3 апреля 2020, 11:45

Донський кізяк терористичної «ЛНР» влаштував збройне полювання на дітей.

Принципи гуманності – це не про російсько-терористичні війська на окупованій території Донбасу, які вже не перший рік тримають у злочинному пеклі місцеве населення. Країна – агресор РФ постійно посила
29 марта 2020, 22:44

Російська «дуелька»

Як відома країна агресор РФ комплектує підрозділи російсько-терористичних військ на окупованих територіях Донбасу небажаним для свого суспільства всілякого роду кримінальними елементами, істотами із розладами психіки чи важкою формою наркотичної та алкогольної залежності. Тому це і не дивно, що в таких бандитських угрупуваннях боєздатність і дисципліна на низькому рівні, а кількість небойових втрат стрімко зростає.
27 марта 2020, 16:41

Податковий терор в «лднр»

Настав кінець місяця і вкотре у маріонеткових керовників терористичних «лднр» зачесались диряві котелки. Казна пуста, а до московської орди десятину перераховувати треба.
25 марта 2020, 11:25

ОБ’ЄДНАНІ СИЛИ - З ТУРБОТОЮ ПРО МЕШКАНЦІВ ДОНБАСУ

Щодня військовослужбовці Збройних Сил України, що беруть участь в операції Об’єднаних сил, доводять реальними справами ефективність стратегічної гуманітарної ініціативи "Допомога Схід"
21 марта 2020, 18:19

Весняна естафета бойовиків-дезертирів

Цього тижня на окупованій частині Донбасу у підрозділах 1,2 АК ЗС РФ відбувається ротація керівного складу кадрових російських офіцерів. Цей захід включав в себе перевірку наявності особового складу.