Денис Щойно
12 августа 2022, 14:25

Резніков про невдачі РФ, Стівен Сігал на Донбасі, КНДР долає ковід

У цьому відео поговоримо про головне, що відбувалось за останні дні: Резніков назвав помилки вторгнення РФ 24 лютого. Стівен Сігал знімає документальний фільм про Донбас. Кім Чен Ин урочисто оголосив про "перемогу над коронавірусом" у КНДР. Американка подала до суду на батьків за те, що вони її народили.
9 августа 2022, 16:33

Окупанти готові підірвати ЗАЕС, Виготовлення Байрактарів в Україні

У цьому відео поговоримо про головне, що відбувалось за останні дні: Під завод із виробництва Bayraktar в Україні вже куплено землю. Окупанти готові підірвати Запорізьку АЕС. У ЄС закликали Росію допустити на ЗАЕС представників МАГАТЕ. Зеленського просять закрити в'їзд для росіян на 50 років. Зеленський закликав заборонити в'їзд усім росіянам до західних країн.
6 августа 2022, 17:13

Арешт архітектора палацу путіна, РФ спалює газ у повітря, Китай ігнорує Україну

У цьому відео поговоримо про головне, що відбувалось за останні дні: Посол України в Туреччині прокоментував бажання РФ виробляти Bayraktar. В Італії заарештували активи архітектора, який спроєктував палац Путіна в Геленджику. "Газпром" спалює призначений для "Північного потоку" газ на кордоні з Фінляндією. Міноборони Японії анонсувало передавання Україні дронів та фургонів. МЗС Китаю прокоментувало прохання Зеленського про переговори із Сі Цзіньпіном.
2 августа 2022, 14:06

СЕРБІЯ - КОСОВО: Війна, історія, конфлікт, реакція росії та Заходу

У цьому відео говоримо про конфлікт між Сербією та Косово, який привернув увагу усього світу. Згадаємо історію, розберемо причину конфлікту та кому він може бути вигідним…
29 июля 2022, 09:09

Путін хоче Bayraktar, Лукашенко знову про Україну, Нова дача путіна в Абхазії

У цьому відео поговоримо про головне, що відбувалось за останні дні: Путін просив у Ердогана будувати безпілотники Bayraktar у росії. Північна Корея погрожує сусіду. Росія виходить з програми МКС та буде будувати особисту космічну станцію. Лукашенко про спалені поля в Україні, Борис Джонсон претендує на посаду генсека НАТО. Ілон Маск сміється з росії. Влада Абхазії віддає землю під нову дачу путіна в Піцунда (Бічвінта). Американська співачка Billie Eilish різко схудла. Голівудський актор Джейсон Момоа потрапив у ДТП.
26 июля 2022, 08:15

Бідолашний путін, Абрамович забезпечує армію РФ, Розблокування портів для зерна

У цьому відео поговоримо про головне, що відбувалось за останні дні: Лідери ЦРУ та МІ6 про здоров'я путіна, Кашель путіна у Тегерані (Іран), Меми путіна після зустрічі з лідером Ірану, Угода про експорт зерна із України, Скільки грошей Україна заробить на експорті зерна, компанія Абрамовича фінансує армію росії, суд у Москві заарештував Дмитра Гордона, "Hasta la vista, baby" - Джонсон красиво пішов у відставку, Олена Зеленська у Конгресі США.
22 июля 2022, 15:54

Розкрито шалений «План путіна» перемоги над Україною

У цьому відео поговоримо про цікаву статтю, яка з’явилася на сторінці авторитетного зарубіжного видання New York Times, де політогиня Тетяна Станова повідомила про три, максимально відірваних від реальності сценаріїв перемоги над Україною, які побудували у своїх безумних головах кремлівські посадовці на чолі з путіним.
15 июля 2022, 12:40

Сльози путіна, Зерновий коридор, Маск vs Twitter, Втеча президента Шрі-Ланки

У цьому відео поговоримо про головне, що відбувалось за останні дні: Хірург про те, чому путін плакав, Зерновий коридор для України та переговори у Туреччині, Заморожені активи росії, Ілон Маск против Твіттер, Білл Гейтс віддасть всі свої кошти на благодійність, Президент Шрі-Ланки втік з країни, де відбуваються протести...
13 июля 2022, 11:10

БІЛОРУСЬ НАПАДЕ? Чого боїться Лукашенко? Офіцери погрожують диктатору

У цьому відео поговоримо про тему, яка останнім часом все більше хвилює українців: Чи нападе Білорусь? На цей рахунок, з’явилася цікава інформація від американського інституту дослідження війни. Також на днях зарубіжне видання NewsWeek повідомило, що Лукашенко отримав від білоруських офіцерів лист у якому було застереження щодо розв’язування бойових дій на території України.
10 июля 2022, 13:03

ОСТРІВ ЗМІЇНИЙ: Від легенд про Ахілла до Звільнення від окупантів

У цьому відео поговоримо про крихітний острів Зміїний...