UA
 

Премьер Финляндии попала в скандал из-за своей груди

Корреспондент.net,  15 октября 2020, 03:21
0
105191
Премьер Финляндии попала в скандал из-за своей груди
Фото: Yle
Премьер-министр Финляндии Санна Марин попала в скандал из-за своей груди

Санна Марин приняла участие в фотосессии для журнала Trend, в ходе которой позировала перед камерами в пиджаке на голое тело.

Премьер-министр Финляндии Санна Марин оказалась в центре дискуссий после того, как снялась для глянцевого журнала Trend в черном пиджаке с глубоким вырезом. Об этом в среду, 14 октября, сообщает Yle.

Во время съемок для глянца политик надела пиджак на оголенное тело. 

Буря возмущений поднялась после того, как журнал опубликовал фото премьер-министра в Instagram. Пользователи соцсетей отметили, что подобные фотографии неуместны для человека, занимающего пост премьер-министра страны.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ylpeänä esittelemme: lokakuun Trendin kannessa loistaa mieletön @sannamarin 💪🖤⠀ ⠀ Pääministeri Sanna Marinilla on eturivin paikka esimerkkinä, esikuvana, asioiden muuttajana ja vaikuttajana. Työ on paineistettua, mutta hyvät unenlahjat ja rautaiset hermot auttavat. Mutta Marin tunnustaa myös, että uupumuksen tunteet saattavat tulla myöhemmin:⠀ ⠀ ”On selvää, että nämä vuodet jättävät jälkensä. Tämä ei ole tavallista työtä eikä tavanomaista elämää vaan raskasta monellakin tavalla. Voi olla, että paine ja uupumus kertyvät ja tulevat myöhemmin. Tilanteissa on ollut pakko laittaa tunteet sivuun, mutta kyllähän ne kasautuvat.” ⠀ ⠀ Lue kiinnostava haastattelu kokonaisuudessaan tänään lehtihyllyille saapuneesta Trendistä! Antoisia lukuhetkiä! 💎 ⠀ ⠀ Kuva: @jonaslundqvist⠀ Tyyli: @suvipout

Публикация от Trendi & Lily (@trendimag)

В то же время, нашлись и те, кто решил вступиться за Марин. Они стали публиковать собственные фотографии в похожих пиджаках, где подражали снимку премьера.

Вскоре в соцсети появился хэштег #imwithsanna ("Я с Санной"). С этим хэштегом в Instagram было опубликовано более 600 постов в поддержку премьера Финляндии. На защиту Марин также, встали несколько знаменитостей из Финляндии, которые разместили свои фотографии в социальных сетях, где они также одеты в пиджак на голое тело.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#imwithsanna #naisvihanäkyväksi

Публикация от Hanna Pakarinen (@hannapakarinen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Isänmaallisena ihmisenä en voi hyväksyä Suomen pääministeriin @sannamarin’iin kohdistuvaa naisvihaa. Eikö Suomen pitäisi olla se tasa-arvon mallimaa? Vaikka ei pitäisi kaikista Marinin ajatuksista tai teoista, niin hänen pukeutumisensa kommentointi ja sen kautta hänen ammattitaidon kyseenalaistaminen on asiatonta. On yksinkertaisesti vain äärimmäisen sovinistista ja noloa, että suomalaiset nälvivät oman pääministerinsä pukeutumista. Se on epäisänmaallista. Jokaisen suomalaisen olisi myös hyvä muistaa, että Marin ei ole vain meidän suomalaisten pääministeri, vaan hän on inspiroiva esikuva globaalisti. Tytöt ja naiset ja muutkin ympäri maailmaa ihailevat häntä. Millaista mallia maailmalle me haluamme antaa siitä, miten me kohtelemme naisia ja naispuolista pääministeriämme? Sen olen todennut monesti, että kun asia-argumentit loppuvat, alkaa ulkonäön kommentointi, tytöttely ja huorittelu. Usein tämä alkaa ennen kuin on mitään asiallista edes sanottukaan. Olen itse vuosia mediassa työtä tehneenä toimittajana saanut osakseni paljon ulkonäköön ja tyyliin liittyvää nälvimistä, ohjeistusta ja vähättelyä. Siksi olen myös vuosia puhunut siitä, ettei uskottavuus saa olla kiinni ulkonäöstä - eikä sukupuolesta. Siksi en myöskään itse ole halunnut alkaa larppaamaan mitään ”uskottavaa luukkia”, koska maailma ei muutu, jos alistuu sen paskoille ja alistavalle normeille 🎀 Haluan tällä kuvalla osoittaa tukeni niin pääministerin stailaukselle kuin ammattitaidolle, sekä naisten vapaudelle pukeutua ihan miten itse haluavat - vaikka harvoin mustaa jakkua puen päälleni, koska se on omaan makuuni liian väritön 😂 Mutta kerrankos sitä! 😎 Ps. Kaulassa suomalaista käsityötä by @tarinakoru. Voiko sitä koskaan liikaa haipata? #imwithsanna #sannamarin #naisvihanäkyväksi #womensrights #style #suomi #finland #trendilehti #trendimag #tyttöjenpäivä

Публикация от inamikkola (@inamikkola)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#imwithsanna #naisvihanäkyväksi #tyttöjenpäivä

Публикация от Kristiina Wheeler (@kristiinawheeler)

Напомним, телеведущая разделась наголо и прошлась по проезжей части, попав на видео. 

Новости от Корреспондент.net в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: Финляндияфотоскандалтелопремьер-министрInstagram
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии