UA
 

Шлях до європейського смаку Реклама

Корреспондент.net,  1 июля 2014, 10:00
6
1158
Шлях до європейського смаку

Італійська зірка Софі Лорен, відповідаючи на питання в чому ж секрет її краси, відповіла: «Всьому, що Ви бачите, я зобов'язана спагетті». Макарони, що входять в раціон популярної в Італії, Франції та Іспанії, середземноморської дієти, можна рекомендувати кожному, особливо людям зі схильністю до гіпертонії і підвищеним рівнем холестерину.

Вибір європейських макаронів, є запорукою успішного приготування, незвичайного за смаком та формою, смачної та здорової їжі. Висока якість європейських макаронів підтверджується їх сонячним, світлобурштиновим кольором і ніжним горіховим ароматом. Європейські макарони – матові, тверді і не злипаються після варіння. Макарони приготовлені аль денте швидко засвоюються, організм перетравлює їх довше, і їжа не повнить.

Багатий вибір форм та кольорів європейськіх макаронів спричиняє те, що вони являють собою відмінний продукт харчування для людей з не дуже великим апетитом. Кольорові європейські макарони свій унікальний колір зобов'язують добавкам до тіста  натуральних барвників або рослинних екстрактів: з кальмарів або каракатиць, шпинату, помідорів, буряків, моркви, перцю і гарбуза.

Рекомендуємо! 

Кольорові макарони

 

Інгредієнти: 1 упаковка кольорових макаронів, 1 кг м'ясного фаршу, 1 зубчик часнику, 2 цибулини, 3 солодких перця (червоний, зелений і жовтий), 1 помідор, 200 г. печериць, 3 ч. ложки томатної пасти, сіль, перець, майоран, гострий перець, часник

Спосіб приготування: Підсмажте на тефлоновій сковороді м'ясний фарш. Додайте дрібно нарізану цибулю, часник і знову підсмажте. Перець, помідор наріжте кубиками і додайте до фаршу. Печериці натріть на крупній терці і під кінець додайте до соусу. Тушкуйте все разом кілька хвилин, приправте томатною пастою і спеціями. Відваріть кольорові макарони аль денте, потім промийте їх під водою, відцідіть і вимішайте з соусом.

 
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...