UA
 

Як підняти імунітет під час пандемії коронавірусу та не нашкодити своєму організмуРеклама

Корреспондент.biz,  16 апреля 2020, 19:23
0
7268
Як підняти імунітет під час пандемії коронавірусу та не нашкодити своєму організму

Українці масово скуповують лимони й імбир. Люди сподіваються підняти свій імунітет та не заразитися коронавірусом.

Лікарі запевняють, що організм за великі порції цих продуктів не подякує, адже може з'явитись алергія. Лікарі запевняють, ці продукти можуть підняти імунітет тільки в малих дозах. Якщо їх є багато, з'явиться алергія. "Не рекомендую людям налягати на імбир і лимони в великій кількості, тому що вони можуть викликати алергію", - розповіла в ефірі 1+1 лікар-алерголог Олена Бачинська. "Ні лимон, ні імбир, ні цибуля, ні часник не є імуностимуляторами. У них містяться вітаміни, клітковина, мінеральні солі, вони важливі і потрібні, але не в великих кількостях", - зазначив в ефірі 1+1 лікар-імунолог Андрій Волянський

Китайські лікарі, які вже заявили про перемогу над Covid-19, винайшли альтернативний метод збагачення організму корисними речовинами, без ризику викликати алергію - водневу терапію. Лікарі Китаю вважають, якщо дихати воднем або пити воду збагачену цим елементом, то зменшаться симптоми задишки. 

Тобто, аби організм наситити необхідною кількістю вітамінів, аби зміцнити його, треба з’їсти не один кілограм лимону та імбиру. Але, по-перше, це важко зробити, а, по друге, можна заробити алергію. А водневу воду можна споживати скільки завгодно, адже вона не викличе алергію, а навіть навпаки ще виведе з організму зайві токсини. Більше того, стакан водневої води принесе більше користі, ніж кілограм традиційних продуктів. Адже водень у 176 разів ефективніший за концентрований вітамін С.

ТЕГИ: иммунитетводородКоронавирус
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...