UA
 

Відкриття NOVUS у Солом’янському районіРеклама

Корреспондент.biz,  23 июня 2020, 13:35
0
1153
Відкриття NOVUS у Солом’янському районі

На вулиці Пулюя 8 А нещодавно відкрився новий супермаркет мережі Novus, вже 47-й. На відкритті гостей розважали кулінарним майстер-класом, і тішили широким асортиментом товарів.

Вітрини, як завжди у мережі, рясніли якісними товарами власного імпорту, а також свіжою продукцією власного виробництва – Майстри Смаку.

 

Як кажуть у Novus, свіжість продукції та її якість – пріоритетні у магазинах. Тому, вирішивши щось приготувати вдома, вибір м’ясного та рибного відділу вас потішить. Можна купити рибу прямісінько з акваріуму, або обрати охолоджений стейк із лосося, філе білого амура, дорадо чи сібас. У асортименті також знайдете рибу у маринаді з травами, томатами. Поклали у духовку – і за 20 хвилин вечеря готова.

Novus пропонує клієнтам лише охолоджене м'ясо від українського виробника. У мережі пильно слідкують за нормами зберігання та дотриманням стандартів. Для літніх пікніків, Novus розробив продукцію для барбекю від Майстрів Смаку «Грилюй вдома». І як кажуть у мережі, вона користується особливим попитом: «Це зручно і смачно, можна придбати вже замариновані професійними кухарами: солодкий перець, шампіньйони, цукіні, баклажани, картоплю, кукурудзу. Також ковбаски курячі, з індички, є і шашлик. Економія часу, не потрібно мити посуд після маринадів, можна попередньо не готуватись до барбекю, а лише заїхати по дорозі у найближчий Novus».

 

Овочево – фруктова зона рясніє усіма кольорами веселки. Окрім традиційних фруктів, у магазині присутні й екзотичні. Із ягодами в цьому році є певні труднощі, але це зовсім не стосується Novus. Є і черешня, і лохина, і полуниця. Навіть з акційним пропозиціями. До речі, персики та нектарин теж один до одного – як на підбір.

Як і в інших магазинах мережі, представлений великий вибір страв кулінарії. Готують щодня, і з турботою, як для себе. Салати, основні страви, закуски – у наявності є все. Меню розроблене з урахуванням різних смакових уподобань: котлети по-київські, кордон блю, курка з соусом теріякі, індичка з грибами, куряче філе запечене з копченою сіллю, безліч гарнірів і літнє меню легких овочево-фруктових салатів із різноманітними заправками.

 

Полиці повні товарами власного імпорту: сири брі, камамбер, моцарела, хамон та вина різних країн походження.

Увагу також приковує кондитерія, адже тут на вибір клієнтів затишно розташувались смаколики: бісквітні, шоколадні торти, тістечка з маскарпоне – зона цілковитого задоволення любителів солодкого. Виготовляють лише з натуральних інгредієнтів, адже піклуються не лише про смак, а й про здоров’я клієнтів.

 

Варто виділити відділ свіжої випічки, адже тут пекарі безперервно випікають хліб із хрумкою скоринкою. Як зізнаються у Novus, Майстри Смаку знають секрети приготування того самого запашного подового хлібу, який так припав до душі клієнтам мережі.

До речі, є великий вибір булочок з різними начинками: заварним кремом і родзинками, ягодами, круасан з мигдальним кремом. На касі можна прихопити каву і йти на роботу, почавши день із ароматної теплої випічки.

ТЕГИ: питаниеоткрытиеСупермаркетмагазин
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...