UA
 

Скоро щедрий вечір: що дарувати на Старий Новий рікРеклама

Корреспондент.biz,  12 января 2021, 10:00
0
1209
Скоро щедрий вечір: що дарувати на Старий Новий рік
Фото надано рекламодавцем

Подарунки мають бути практичними та символічними. Адже зроблений у такий день сюрприз має стати освідченням в повазі і любові дорогим вам людям.

Здавалося б, Новий Рік та Різдво вже позаду, і низка зимових веселощів добігає кінця. Та де там! Що може бути краще, ніж зустрічати свято нового року двічі? Додайте ще одну мить радості і затишку в колі рідних та друзів та підготуйтесь до Старого Нового року, як слід – тобто з подарунками.

Найцікавіші ідеї подарунків на Щедрий вечір

Якщо не знаєте, що саме краще купити до 13 січня, щоб вразити і зробити приємне, Foxtrot пропонує вдалі варіанти техніки, яка покращить самопочуття і буде корисною в кожному домі.

Зволожувач повітря

Наразі дуже актуальний девайс, оскільки для нашого здоров’я повітря в оселі має бути оптимальної вологи. У цьому допоможе ультразвуковий зволожувач повітря WETAIR MH-204W. Виконаний у вигляді витонченої краплі води, він здатен освіжити повітря в приміщенні з площею до 35 м2, що ідеально для кімнати чи офісу. У моделі встановлений контейнер для води об'ємом 2,3 літра, з продуктивністю розпорошення 300 мл води на годину. При цьому рівень шуму не перевищує 25 дБ. Подаруйте батькам чи друзям, які нещодавно стали батьками – вони обов’язково оцінять.

Робот-пилосос

Стане незамінним помічником у побуті, тому цей подарунок, безумовно, в топі. Він візьме на себе всі клопоти щодо забезпечення чистоти, а ви зможете проводити разом більше вільного часу. Приміром, робот-пилосос SAMSUNG VR05R5050WK/EV з функцією вологого прибирання наведе чистоту в кімнатах з твердою вологостійкою підлогою і килимовими покриттями. Велика кількість режимів забезпечать високу якість прибирання. Управляйте роботом-пилососом пультом дистанційного керування або зі смартфону.

 

Сушарка для овочів, фруктів і грибів

Чудовий подарунок для жіночої половини родини. Тут найважливівше при виборі звернути увагу, щоб модель була компактною і простою в управлінні – щоб при сушінні фруктів, овочів, ягід і навіть квітів не довелося цілими днями вивчати інструкцію користувача, думати, як виставляти лотки тощо. Ідеальний варіант – сушарка GORENJE FDK 20 MG з можливістю регулювання висоти контейнерів та високою ефективністю сушіння. 

Фітнес-браслет

Цей девайс може багато чого, тому стане ідеальним подарунком незалежно від віку й статі. Так, фітнес-браслет XIAOMI Mi Smart Band 4 Black з функцією NFC та сенсорним кольоровим екраном вміє рахувати кроки, відстежувати сон й активність під час занять спортом. Браслет можна використовувати під час бігу, плавання і катання на велосипеді. Постійний аналіз частоти пульсу дозволить відстежувати найменші зміни здоров'я.

 

Конструктор LEGO

А як же без сюрпризів для малечі? Покажіть дитині світ LEGO і вона надовго забуде про планшет. Наприклад, класичний блоковий конструктор LEGO City Центральна пожежна станція ідеально підходить для ігор дітей старше 6 років. Розвиває фантазію, моторику рук, позитивно впливає на координацію рухів, розвиток логічного й образного мислення, концентрації уваги. У комплектацію входить 943 деталі, зроблені з міцного нетоксичного пластику.

Для прихильниць мультфільму «Холодне серце» прекрасним подарунком стане конструктор LEGO Disney Princess Дорожні пригоди Ельзи (вік 4+). За сценарієм необхідно завантажити фургон і відправитися в чарівну країну разом з Ельзою і оленем Свеном.

Як швидко й безпечно купити під час карантину

Кращий варіант – замовити онлайн і скористатися сервісом експрес-доставки техніки за 2 години. Ще один варіант – оформити замовлення на сайті з адресною доставкою за 1 гривню.

І нехай в новому році все складеться!

ТЕГИ: подаркимагазиндевайс
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...