UA
 

Час футболу: ТОП-7 телевізорів для захопливого чемпіонату Євро-2020Реклама

Корреспондент.biz,  11 июня 2021, 16:14
0
701
   Час футболу: ТОП-7 телевізорів для захопливого чемпіонату Євро-2020
Фото: uefa.com, foxtrot.ua

А ще – саундбари для реалістичного звуку, як на стадіоні.

Гооол ... Так і хочеться скандувати у величезному галасливому натовпі з відерцем попкорну і прапором національної збірної під час матчів довгоочікуваного Євро-2020. Ось тільки через безліч обмежень потрапити на стадіон, а тим більше полетіти на матч в іншу країну, доволі складно.

Але впадати у відчай, звичайно ж, ніхто не буде. Тому що сучасні телевізори без проблем забезпечують таку яскраву картинку і потужний звук, що і перегляд футболу в домашніх умовах стане дуже захоплюючою подією. Саме час підібрати відповідний телик у Фокстрот зі знижкою до 30%, щоб бути готовим вриватися в Євро-2020 по повній!

HISENSE HE100L5 з технологією MEMC для спортивних телепрограм

Бренд телевізорів Hisense – офіційний партнер Євро-2020. Тому немає жодних сумнівів в тому, що видовищний перегляд спортивних подій буде гарантовано. І номер один у цьому переліку – це лазерний телевізор HISENSE HE100L5.

Телевізор зі 100-дюймовим екраном проєктує різнобарвне зображення 4K Ultra HD і створює ефект занурення. Завдяки технології MEMC вийде зловити кожен приголомшливий момент. За звук відповідає технологія Dolby ATMOS.

Крім того, в період з 01.06 по 12.07 при покупці даного телевізора у Foxtrot дарують ще один – телевізор HISENSE 55U8QF!

 

SONY KD55XH8096BR – оптимізація контенту до формату 4K

За допомогою HDR-процесора X1™ навіть зображення у звичному Full HD перетворюється у 4K UHD! Ще більше живих текстур, деталей і неймовірна реалістичність кольору дозволять роздивитися на екрані найдрібніші елементи футболках гравців.

Телевізор LG 49NANO806NA – реалістичність на максимумі

Секрет бездоганної якості зображення приховано в технології NanoCell. Підвищуючи чистоту спектру RGB за допомогою наночастинок, вона доповнить будь-який сюжет неймовірним багатством напівтонів і відтінків у суперреалістичному форматі 4K UHD.

Надзвичайно широкий кут огляду дозволить відчути себе у центрі подій, а завдяки функції Motion Pro всі рухи гравців будуть у точності передані на екрані.

SAMSUNG QE75Q60TAUXUA – безрамкова естетика

За рахунок дизайну цього QLED-телевізора, стадіон перекочує прямо до вас додому. Практично повністю позбавлений екранних рамок, він змусить будь-яке зображення немов ожити в просторі. Можна вільно поєднувати перегляд запеклих матчів з прямими ефірами зі смартфону: QLED ТВ підтримує режим Multi View, який розділяє монітор на дві зони перегляду.

 

XIAOMI Mi TV UHD 4S з функцією Chromecast

Функція Chromecast дозволить транслювати зображення на 55-дюймовому ТВ з будь-яких пристроїв. Картинка в якості 4K Ultra-HDR забезпечить видовищний футбол у деталях, а за ефект занурення відповідає подвійне декодування Dolby+ DTS.

HISENSE 65U8QF з ультрареалістічним 4К

Завдяки аудіотехнології JBL і Dolby Atmos® цей телевізор – ніби портал до віп-сектору. Таке поєднання з насиченим зображенням змусить забути про все, крім того, що відбувається на екрані.

HISENSE 55U7QF для динамічних сцен

Якщо телевізор показує круто, то й сумувати за стадіоном нема чого. Ця модель  просто вирує різноманітними технологіями, що відповідають за відмінне зображення у 4К з яскравим Dolby Vision і об'ємним звуком DOLBY ATMOS.

 

Як то кажуть, немає межі досконалості, і якщо у ваших планах отримати від перегляду трансляцій чемпіонату самий максимум – додайте звуку потужності, підключивши саундбар. До прикладу:
• саундбар LG SL9Y – елегантна функціональна модель, яка підходить під будь-який дизайн інтер'єру. Передбачено багатоканальний звук 4.1.2, HDMI, оптичний вхід і Bluetooth.
• саундбар SAMSUNG HW-Q800A занурить у «прірву» звуку з технологіями Dolby Atmos і DTS:X *. Завдяки багатоканальному звуковому рішенню доповнить будь-який QLED-телевізор.
А ще, купивши телевізор, можна саундбар виграти! Детальніше дізнавайтеся на foxtrot.ua та вболівайте за наших на Євро-2020!

ТЕГИ: футболтелевизоры
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...