UA
 

Як зробити щоденне приготування їжі максимально кориснимРеклама

Корреспондент.biz,  6 июля 2021, 19:24
0
2157
        Як зробити щоденне приготування їжі максимально корисним
Фото надане рекламодавцем

Ми всі хочемо їсти корисні страви. Тим більше зараз, коли пандемія коронавіруса ще більш підкреслила важливість дбайливого ставлення до свого здоров'я.

Ось тільки у багатьох словосполучення «правильне харчування» все ще викликає роздратування. Мовляв, немає на його організацію часу. Однак, навіть при високій зайнятості щодня готувати їжу, яка приноситиме користь організму, цілком можливо.

Кожен продукт проходить такі стадії як купівля, підготовка до приготування, безпосередньо приготування та зберігання. І якщо на кожній з цих стадій порядок, то ви можете бути впевнені, що харчуєтеся правильно

1. Покупка продуктів

Корисні страви готуються з якісних і свіжих продуктів, з високою вітамінною і поживною цінністю. Переконайтеся, що у вашому холодильнику і на кухні завжди достатньо овочів, фруктів, зелені, цільнозернових круп, бобових, горіхів, насіння, трав, спецій, молочних і кисломолочних продуктів, риби, м'яса. Збалансоване поєднання цих продуктів має становити основу корисного меню.

2. Підготовка до приготування

Добрива і пестициди покликані захистити овочі та фрукти від шкідників і бур'янів, але вони згубно впливають на наш організм. Більш того, можуть завдати шкоди імунній або нервовій системі. Кожна продуктова група має свої особливості обробки перед приготуванням. Кращий час для миття продуктів – безпосередньо перед вживання їжі або її приготуванням.

3.  Приготування

На жаль, приготуванням у невідповідному посуді можна зіпсувати навіть найкориснішу їжу. Особливо це стосується такого поширеного методу як смаження. Для нього краще вибрати сковороду з антипригарним покриттям. Воно дозволяє використовувати значно менше масла і жиру при приготуванні страв, при цьому продукти не прилипають до поверхні.

Антипригарний посуд взагалі перевернув уявлення про смаження, саме завдяки його винаходу багато хто відмовився від додавання жиру.

Цьому ми завдячуємо подружжю Грегуарів, що «привели» в кулінарію полімер під назвою політетрафторетилен (ПТФЕ). Спочатку він успішно використовувався в ракетобудуванні, схемотехніці та інших «серйозних» галузях. Аж в 1954 французький інженер та завзятий рибалка Марк Грегуар вирішив за допомогою ПТФЕ налагодити свій спінінг. Спроба виявилася успішною – механізм, що постійно заїдав, став працювати «як по маслу». Тоді його дружина, Коллет запропонувала застосувати якості цього матеріалу задля покращення ще і її сковороди.

Марку вдалося нанести ПТФЕ на сковороду і так нарешті з'явилася сковорода, до якої справді не прилипала їжа під час готування! Для світу кулінарії це було приголомшливе відкриття. А двома роками пізніше подружжя започаткувало бренд Tefal.

Наразі сковорода з антипригарним ПТФЕ-покриттям це найбільш універсальний та популярний інструмент для смаження. Вона легка, стійка, швидко і легко чиститься. А використання мінімальної кількості жиру або взагалі смаження без нього робить страви низькокалорійними та дозволяє зберегти первозданну користь продуктів.

 

Посуд з антипригарним покриттям Tefal продається в більше ніж 150 країнах. Ось вже 65 років цьому бренду довіряють, але й сама компанія Tefal постійно вдосконалюється.  Так, регулярно проводяться дослідження щодо якості та безпеки продукції. Це відбувається у власній лабораторії у Франції, а також в незалежних лабораторіях. І всі дослідження підтверджують, що антипригарне покриття Tefal, яке виготовлене із  ПТФЕ (політетрафторетилену), на 100% безпечне та відповідає всім нормам ЄС.

 

ТЕГИ: едапищаготовка
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...